Koelhouden.nl

AEG SKB688E1AF

Bekijk de goedkoopste AEG SKB688E1AF

De AEG SKB688E1AF is te koop bij

Review
AEG SKB688E1AF

De AEG SKB688E1AF is een compacte inbouw koelkast met 137 liter inhoud. Het is geschikt voor 1 of 2 personen en produceert slechts 34 decibel aan geluid, waardoor het relatief stil is. Met 4 glazen plateaus en een groentela is het gemakkelijk aan te passen voor meer ruimte.

Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor er meer ruimte is voor het koelen van verse producten. Het heeft anti-ijsvorming, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Met een netto inhoud van 137 liter is het ideaal voor kleine huishoudens.

Het geluidsniveau is 34 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren.

De AEG SKB688E1AF is een compacte inbouw koelkast met 137 liter inhoud. Geschikt voor 1 of 2 personen, relatief stil met 34 decibel aan geluid. Met 4 glazen plateaus en een groentela, gemakkelijk aan te passen voor meer ruimte. Beschikt over superkoel functie.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming, functioneel.

De AEG SKB688E1AF is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over anti-ijsvorming, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de AEG SKB688E1AF haal je een functionele en praktische koelkast in huis.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De AEG SKB688E1AF inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 93 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 37,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Inbouw koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit en basisklasse koelkwaliteit.

De AEG SKB688E1AF inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, zal het nog steeds voldoen aan de basisbehoeften van de meeste gebruikers. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de temperatuur binnenin de koelkast op een acceptabel niveau kan houden, maar het kan niet dezelfde prestaties leveren als een koelkast in de hogere klasse.

Kleine inbouwkoelkast zonder vriesruimte, 137 liter.

De AEG SKB688E1AF inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 137 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen volgens de vuistregel. Deze koelkast heeft geen vriesruimte, dus de netto inhoud van het vriesgedeelte is niet van toepassing. Over het algemeen is de capaciteit van deze koelkast klein, aangezien het minder dan 150 liter is. Dit maakt het ideaal voor kleine huishoudens of individuen die niet veel opslagruimte nodig hebben.

Stille inbouw koelkast zonder storende geluiden.

Het geluidsniveau van de AEG SKB688E1AF inbouw 1-deurs koelkast is 34 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het koken of eten. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving in jouw keuken, zonder dat je wordt afgeleid door het geluid van de koelkast.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opslagruimte.

De AEG SKB688E1AF inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De AEG SKB688E1AF inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je veel verse producten wilt bewaren.