Koelhouden.nl

AEG SKE818E1DS

Bekijk de goedkoopste AEG SKE818E1DS

De AEG SKE818E1DS is te koop bij

Review
AEG SKE818E1DS

De AEG SKE818E1DS is een inbouw 1-deurs koelkast met een ruim koelgedeelte van 310 liter. Het heeft 5 verstelbare plateaus van veiligheidsglas en de deurvakken bieden extra ruimte. De koelkast heeft een stabiele temperatuur dankzij de DynamicAir-technologie en een roestvrijstalen deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen en heeft geen vriesgedeelte.

Het energieverbruik is relatief hoog met een energieklasse E, wat ongeveer 45,6 euro per jaar aan energiekosten betekent. De bouw- en koelkwaliteit zijn gemiddeld, met een degelijke bouwkwaliteit en goede koeling. De netto inhoud van 310 liter is voldoende voor een huishouden van 5 personen of meer, maar er is geen informatie over de netto inhoud van het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is slechts 34 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De AEG SKE818E1DS is een inbouw 1-deurs koelkast met een geluidsniveau van slechts 34 decibel. Het ruime koelgedeelte van 310 liter is flexibel in te delen met 5 eenvoudig verstelbare plateaus van veiligheidsglas. De deurvakken bieden extra ruimte voor kleinere boodschappen. De DynamicAir-technologie zorgt voor een stabiele temperatuur in de hele koelkast en de roestvrijstalen deur blijft lang mooi.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming, praktisch en efficiënt.

De AEG SKE818E1DS is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over anti-ijsvorming, wat betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de AEG SKE818E1DS haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, 114 kWh/jaar.

De AEG SKE818E1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 114 kWh per jaar, zal deze koelkast je ongeveer 45,6 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met gemiddelde betrouwbaarheid en efficiënte koeling.

De AEG SKE818E1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van deze koelkast valt in de middenklasse. Dit houdt in dat de koeling efficiënt is, maar mogelijk niet de beste prestaties levert in vergelijking met koelkasten in de hogere klasse. Met deze koelkast kun je dus rekenen op een degelijke bouwkwaliteit en een goede koeling, maar verwacht geen topklasse prestaties.

Inbouw koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De AEG SKE818E1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 310 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 311 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Stille inbouwkoelkast met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de AEG SKE818E1DS inbouw 1-deurs koelkast is 34 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het lawaai van je koelkast.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opslagruimte.

De AEG SKE818E1DS inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De AEG SKE818E1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.