Koelhouden.nl

AEG SKE818F1DS

Bekijk de goedkoopste AEG SKE818F1DS

De AEG SKE818F1DS is te koop bij

Review
AEG SKE818F1DS

De AEG SKE818F1DS is een stille inbouw koelkast met een vershoudzone voor langer behoud van etenswaren. Het rooster is afgedekt, wat zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten.

Met een energieklasse F heeft deze koelkast een relatief hoog energieverbruik, wat invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten. De bouwkwaliteit van deze koelkast is gemiddeld en de koeling is voldoende, maar niet van topklasse. Met een netto inhoud van 311 liter is er voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 34 dB maakt deze koelkast stil en geschikt voor een rustige sfeer in je keuken. De koelkast is ook geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft deze koelkast geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bederven van etenswaren.

De AEG SKE818F1DS is een stille inbouw koelkast met gelijkmatige temperatuur en een vershoudzone voor langer behoud van etenswaren. Het rooster is afgedekt, wat zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur. Geschikt voor huishoudens van 5 personen of meer.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvorming functie.

De AEG SKE818F1DS is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast heeft geen vriesgedeelte, waardoor je meer ruimte hebt voor het koelen van verse producten. Daarnaast beschikt de koelkast over een anti-ijsvorming functie, waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met de AEG SKE818F1DS haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De AEG SKE818F1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 143 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 57,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Inbouw koelkast met gemiddelde betrouwbaarheid en koelkwaliteit.

De AEG SKE818F1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van deze koelkast valt in de middenklasse. Dit houdt in dat de koeling van deze koelkast voldoende is, maar niet de hoogste prestaties levert. Met deze koelkast kun je dus rekenen op een degelijke bouwkwaliteit en een goede koeling, maar verwacht geen topklasse prestaties.

Inbouw koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De AEG SKE818F1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 311 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 311 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Stille koelkast met geluidsniveau van 34 dB.

Het geluidsniveau van de AEG SKE818F1DS inbouw 1-deurs koelkast is 34 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel is een geluidsniveau vanaf 39 dB luid, dus met 34 dB zit deze koelkast ruim onder dat niveau. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige sfeer in je keuken, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met extra koelruimte.

De AEG SKE818F1DS inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan worden gebruikt om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren bederven.

De AEG SKE818F1DS inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat bepaalde producten, zoals vlees en vis, langer vers blijven door de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je etenswaren sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.