Koelhouden.nl

Beko B1753N

Bekijk de goedkoopste Beko B1753N

De Beko B1753N is te koop bij

Review
Beko B1753N

De Beko B1753N is een inbouw 1-deurs koelkast met een klein vriesvak. Het heeft Low Frost technologie waardoor het minder vaak ontdooid hoeft te worden. Je kunt de koelkast naar wens indelen en de binnenverlichting zorgt ervoor dat je de snacks altijd kunt vinden. Deze koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd.

De bouw- en koelkwaliteit zijn in de basisklasse, wat invloed kan hebben op de betrouwbaarheid en efficiëntie van de koeling. De netto inhoud is 110 liter, geschikt voor 1-2 personen. Helaas heeft deze koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De Beko B1753N is een inbouw 1-deurs koelkast met een klein vriesvak. Het heeft Low Frost technologie waardoor het minder vaak ontdooid hoeft te worden. Je kunt de koelkast naar wens indelen en de binnenverlichting zorgt ervoor dat je de snacks altijd kunt vinden.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, weinig onderhoud.

De Beko B1753N is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast beschikt over een vriesgedeelte, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren. Dankzij de Low Frost technologie hoef je de koelkast slechts twee keer per jaar te ontdooien, wat zorgt voor minder gedoe en onderhoud. Met de Beko B1753N haal je een praktische en efficiënte koelkast in huis.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Beko B1753N inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 176 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 70,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Inbouw koelkast met basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

De Beko B1753N inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van de koeling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Inbouw koelkast met 110 liter inhoud.

De Beko B1753N inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 110 liter, waarvan 97 liter voor het koelgedeelte en 13 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 150 liter) en het vriesgedeelte valt in de categorie 'geen waarde' (geen vriesruimte aanwezig). Deze koelkast is geschikt voor 1-2 personen, wat voldoende capaciteit biedt voor een klein huishouden.

Stille inbouwkoelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Beko B1753N inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt ruim onder deze grens. Met een geluidsniveau van 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Beko B1753N inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Beko B1753N inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.