Koelhouden.nl

Beko B1754FN

Bekijk de goedkoopste Beko B1754FN

De Beko B1754FN is te koop bij

Review
Beko B1754FN

De Beko B1754FN is een inbouw 1-deurs koelkast met Low Frost technologie. Het vriesvak is geschikt voor kliekjes en brood, terwijl het koelgedeelte genoeg ruimte biedt voor 1 of 2 personen. Met een geluidsniveau van 35 decibel is de koelkast geschikt voor kleine of open keukens.

De draairichting van de deur is aanpasbaar, zodat het model in elke keuken past. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het heeft een bouwkwaliteit en koelkwaliteit in de basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur gemiddeld zijn en de koeling voldoende is, maar niet uitblinkt in prestaties.

De netto inhoud van de koelkast is 110 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Beko B1754FN is een inbouw 1-deurs koelkast met Low Frost technologie. Het vriesvak is geschikt voor kliekjes en brood, terwijl het koelgedeelte genoeg ruimte biedt voor 1 of 2 personen. Met een geluidsniveau van 35 decibel is de koelkast geschikt voor kleine of open keukens. De draairichting van de deur is aanpasbaar, zodat het model in elke keuken past.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, weinig ontdooien.

De Beko B1754FN is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, wat handig is voor het bewaren van bevroren voedsel. De anti-ijsvorming functie, genaamd Low Frost, zorgt ervoor dat je de koelkast slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. Met deze specificaties is de Beko B1754FN een praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare inbouw koelkast met vriesgedeelte.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Beko B1754FN inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 141 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 56,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Inbouw koelkast met gemiddelde bouw- en koelkwaliteit.

De Beko B1754FN inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koeling voldoende is, maar niet uitblinkt in prestaties. Met deze koelkast kun je dus een redelijke koeling verwachten, maar verwacht geen topklasse bouw- of koelkwaliteit.

Inbouw koelkast met 110 liter inhoud.

De Beko B1754FN inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 110 liter, waarvan 97 liter voor het koelgedeelte en 13 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 150 liter) en het vriesgedeelte valt in de categorie 'geen waarde' (geen vriesruimte aanwezig). Deze koelkast is geschikt voor 1-2 personen, wat voldoende capaciteit biedt voor een klein huishouden.

Stille inbouwkoelkast zonder storende geluiden.

Het geluidsniveau van de Beko B1754FN inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het koken of eten. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving in jouw keuken, zonder dat je wordt afgeleid door het geluid van de koelkast.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Beko B1754FN inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Beko B1754FN inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.