Koelhouden.nl

Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh

Bekijk de goedkoopste Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh is te koop bij

Review
Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh is een energiezuinige koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 355 liter, geschikt voor 3-4 personen. Het apparaat bespaart tot € 740,- aan energiekosten en houdt groente en fruit langer vers dankzij de Harvest Fresh technologie. De koelkast is stil met een geluidsniveau van 31 dB en heeft lades voor verschillende soorten voedsel.

Het vriesgedeelte heeft 3 vriesladen en met No Frost hoeft er niet meer ontdooid te worden. De koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B en een jaarlijks energieverbruik van 135 kWh, wat redelijk zuinig is. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur uitstekend zijn. De koel-vriescombinatie is ook geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone, waardoor verse producten langer vers blijven.

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh is een energiezuinige koel-vriescombinatie voor 3-4 personen. Hij bespaart tot € 740,- aan energiekosten en houdt groente en fruit langer vers. De koelkast is stil en heeft lades voor verschillende soorten voedsel. Er zijn ook 3 vriesladen en met No Frost hoeft er niet meer ontdooid te worden.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk je diepvriesproducten kunt bewaren.

Energiezuinige koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik.

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 135 kWh en energiekosten van 54 euro, is deze koel-vriescombinatie redelijk zuinig in vergelijking met andere modellen op de markt. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een nieuwe koelkast, omdat het kan bijdragen aan lagere energierekeningen op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, duurzaam en efficiënt.

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Met deze specificaties ben je verzekerd van een duurzaam en goed werkend apparaat.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 355 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 216 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 106 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Al met al biedt deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stille koel-vriescombinatie, ideaal voor open keuken of slaapkamer.

Het geluidsniveau van de Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh koel-vriescombinatie is 31 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen, zoals in een open keuken of in een slaapkamer. Je kunt dus genieten van een koele en verse opslagruimte zonder gestoord te worden door storende geluiden.

Koel-vriescombinatie voor extra opslagruimte in schuur/garage.

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh koel-vriescombinatie is geschikt om in een schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het overwegen van de locatie van de koelkast. Door de speciale Harvest Fresh technologie blijven jouw etenswaren langer vers en behouden ze hun smaak en voedingswaarde. Dit maakt de koel-vriescombinatie ideaal voor extra opslagruimte in de schuur of garage, waar je bijvoorbeeld grotere hoeveelheden voedsel kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer verse producten.

De Beko B7RCNE407HXBR Harvest Fresh koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.