Koelhouden.nl

Beko BLSA821M3SN

Bekijk de goedkoopste Beko BLSA821M3SN

De Beko BLSA821M3SN is te koop bij

Review
Beko BLSA821M3SN

De Beko BLSA821M3SN is een inbouw 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Het heeft een netto inhoud van 198 liter, wat geschikt is voor 3-4 personen. De koelkast heeft 4 plateaus van veiligheidsglas, een Crisper groentelade en 3 deurvakken voor flessen fris.

Het geluidsniveau is maximaal 35 decibel, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Het heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn gemiddeld, en het heeft geen vershoudzone.

De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik en het ontbreken van een vershoudzone bij het maken van je keuze voor een koelkast.

In de Beko BLSA821M3SN inbouw 1-deurs koelkast bewaar je alle boodschappen voor 3 of 4 personen. De koelkast heeft 4 plateaus van veiligheidsglas en verschillende inschuifhoogtes. Ook heeft het een Crisper groentelade en 3 deurvakken voor flessen fris. Het geluidsniveau is maximaal 35 decibel, waardoor je geen last hebt van storende geluiden.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie. Onderhoudsvriendelijk.

De Beko BLSA821M3SN is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een apart vriescompartiment. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Dit kan handig zijn voor mensen die op zoek zijn naar een onderhoudsvriendelijke koelkast.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Beko BLSA821M3SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 125 kWh en energiekosten van 50 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Inbouw koelkast met gemiddelde betrouwbaarheid en levensduur.

De Beko BLSA821M3SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast gemiddeld zijn. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit houdt in dat de koelkast voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Met deze koelkast kun je dus op een betrouwbare manier je etenswaren koel bewaren.

Inbouw koelkast met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De Beko BLSA821M3SN inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 198 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, wat het lastig maakt om de totale capaciteit van de koelkast te beoordelen. Het is belangrijk om te weten of er een vriesruimte aanwezig is en zo ja, hoe groot deze is.

Stille koelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Beko BLSA821M3SN inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel is een geluidsniveau vanaf 39 dB luid, dus deze koelkast valt ruim onder deze grens. Met een geluidsniveau van 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit maakt de Beko BLSA821M3SN een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stille koelkast.

Ideale koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Beko BLSA821M3SN inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft een efficiënt koelsysteem dat ervoor zorgt dat jouw etenswaren op de juiste temperatuur blijven, zelfs in een omgeving met fluctuerende temperaturen. Met de Beko BLSA821M3SN hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die bederven in de schuur of garage.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Beko BLSA821M3SN inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.