Koelhouden.nl

Beko BU1104N

Bekijk de goedkoopste Beko BU1104N

De Beko BU1104N is te koop bij

Review
Beko BU1104N

De Beko BU1104N is een inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, geschikt voor 1-2 personen. Het heeft een inhoud van 128 liter en een geluidsniveau van 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. De draairichting van de deur kan worden aangepast en de koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie.

Het energieverbruik is relatief hoog, met een jaarlijkse kostenverhoging van ongeveer 21,25 euro. De bouw- en koelkwaliteit zijn van basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder lang zijn en de koeling niet altijd optimaal is. De netto inhoud van de koelkast is 128 liter, wat voldoende is voor een klein huishouden. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat kan leiden tot sneller bedervende etenswaren.

De Beko BU1104N is een inbouw koelkast met 128 liter inhoud, geschikt voor 1-2 personen. Het heeft weinig geluidsniveau en zorgt voor een gelijkmatige koeling. De draairichting van de deur kan aangepast worden.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte, anti-ijsvormingstechnologie. Praktische keuze.

De Beko BU1104N is een inbouw koelkast met een enkele deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte, waardoor het voornamelijk geschikt is voor gebruikers die geen behoefte hebben aan een apart vriescompartiment. De koelkast is voorzien van anti-ijsvormingstechnologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de koelkast. Met deze specificaties is de Beko BU1104N een praktische keuze voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige inbouw koelkast zonder vriesgedeelte.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik.

De Beko BU1104N inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 92,41 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 21,25 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Inbouw koelkast met basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

De Beko BU1104N inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. Wat betreft de koelkwaliteit, ook deze valt in de basisklasse. Dit houdt in dat de koeling mogelijk niet optimaal is en dat de temperatuur niet altijd gelijkmatig verdeeld wordt. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Inbouw koelkast met 128 liter inhoud. Geschikt voor 1-2 personen.

De Beko BU1104N inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 128 liter, wat valt onder de categorie 'klein' volgens de vuistregel. Dit maakt het geschikt voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 128 liter. Helaas wordt er geen informatie gegeven over het vriesgedeelte, wat betekent dat er geen vriesruimte aanwezig is. Over het algemeen is de capaciteit van deze koelkast voldoende voor een klein huishouden.

Stille inbouwkoelkast houdt eten vers zonder geluid.

Het geluidsniveau van de Beko BU1104N inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met dit geluidsniveau zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je eten vers blijft in deze koelkast.

Inbouw koelkast voor buiten met veel opbergruimte.

De Beko BU1104N inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënte indeling, waardoor je gemakkelijk al je drankjes en etenswaren kunt organiseren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren bederven.

De Beko BU1104N inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk een speciaal compartiment in de koelkast waarin de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je etenswaren sneller bederven of minder lang vers blijven. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze.