Koelhouden.nl

Beko FSE1175N

Bekijk de goedkoopste Beko FSE1175N

De Beko FSE1175N is te koop bij

Review
Beko FSE1175N

De Beko FSE1175N is een tafelmodel vriezer die het best geschikt is voor kleinere huishoudens van 1 of 2 personen. Met een inhoud van 95 liter en drie vrieslades heb je voldoende ruimte voor jouw boodschappen. Bovendien maakt de Low Frost technologie het leven makkelijker doordat je de vriezer slechts een of twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Het geluidsniveau is ook laag (maximaal 37 dB), wat prettig is voor een open of kleine keuken.

Qua energiezuinigheid zit de vriezer in klasse D en heeft een jaarlijks energieverbruik van 121 kWh. Hoewel het niet het zuinigste model op de markt is, biedt het een goede balans tussen prestaties en energiekosten. Je kunt hierdoor redelijk besparen op je elektriciteitsrekening. Deze vriezer is ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur daar boven de 10 graden blijft.

Toch heeft het apparaat een aantal nadelen. De bouwkwaliteit valt namelijk in de basisklasse. Dit betekent dat het apparaat mogelijk minder lang meegaat dan andere modellen met een betere bouwkwaliteit. Hoewel dit een punt van overweging is, kan de vriezer nog steeds een prima keuze zijn, afhankelijk van je persoonlijke behoeften en budget.

Beko FSE1175N Review

De Beko FSE1175N is een tafelmodel vriezer met diverse voordelen en enkele nadelen. Het apparaat is vooral handig voor kleine huishoudens, dankzij de 95 liter inhoud. Het geluidsniveau is relatief laag met maximaal 37 decibel, wat fijn is voor een open of kleine keuken. Qua energie-efficiëntie heeft het een energieklasse D, waardoor je redelijk kunt besparen op je energierekening. Een bijkomend voordeel is de Low Frost technologie, waardoor je de vriezer slechts 1 tot 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Aan de andere kant valt de bouwkwaliteit in de basisklasse, wat de levensduur mogelijk beïnvloedt.

Type vriezer: Tafelmodel vriezer met 95 liter inhoud geschikt voor kleine huishoudens

De Beko FSE1175N is een tafelmodel vriezer en is vrijstaand. Deze variant is dus ideaal voor kleinere ruimtes en kan makkelijk in verschillende delen van het huis geplaatst worden, zoals de keuken of een bijkeuken. De vriezer biedt een netto inhoud van 95 liter en komt met 3 vrieslades. Hierdoor heb je voldoende ruimte voor de boodschappen van 1 of 2 personen. De Low Frost technologie is een andere troef; je hebt minder snel last van ijskristallen op je verpakkingen, waardoor het ontdooien een minder frequente klus wordt.

Stroomverbruik: Energieklasse D met een jaarlijks energieverbruik van 121 kWh

Dit model heeft een energieklasse D, wat betekent dat het redelijk zuinig is. Het jaarlijkse energieverbruik is 121 kWh, wat zich vertaalt naar ongeveer 48,4 euro aan energiekosten per jaar. Hoewel het niet het meest energie-efficiënte model op de markt is, biedt het nog steeds een goede balans tussen prestaties en energieverbruik. Hiermee kun je dus redelijk besparen op je maandelijkse elektriciteitsrekening.

Bouwkwaliteit: Basisklasse bouwkwaliteit die mogelijk invloed heeft op levensduur

De Beko FSE1175N valt in de basisklasse als het gaat om bouwkwaliteit. Dit betekent dat de vriezer wellicht minder lang mee zal gaan dan modellen die in een hogere klasse vallen. De bouwkwaliteit zegt immers iets over de betrouwbaarheid en levensduur van het apparaat. Hoewel dit een aandachtspunt is, is het geen doorslaggevende factor en kan de vriezer nog steeds een goede keuze zijn, afhankelijk van je behoeften en budget.

Inhoud: 95 liter capaciteit met 3 vrieslades

De inhoud van deze vriezer is 95 liter, wat binnen de 'Klein' categorie valt als we naar de netto inhoud kijken. Het apparaat biedt echter drie vrieslades, wat voldoende is voor het bewaren van diverse soorten voedsel. Dit maakt de Beko FSE1175N ideaal voor kleinere huishoudens van 1 of 2 personen.

Geluidsniveau: Stil model met een maximaal geluidsniveau van 37 dB

Met een maximaal geluidsniveau van 37 dB is dit model stil te noemen. Dit is een groot voordeel als je een open keuken hebt of als je je sterk bewust bent van omgevingsgeluiden. Voor de meeste mensen zal het lage geluidsniveau een verademing zijn en draagt het bij aan het comfort van het gebruik van deze vriezer.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, maar alleen bij temperaturen boven de 10 graden

De Beko FSE1175N is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur daar boven de 10 graden is. Dit geeft je extra flexibiliteit bij het kiezen van de locatie voor je vriezer. Zo kun je bijvoorbeeld extra opslagruimte creëren in een buitenruimte zonder je zorgen te hoeven maken over de werking van het apparaat, zolang de temperatuurvoorwaarden maar worden gehandhaafd.