Koelhouden.nl

Beko KS166022

Bekijk de goedkoopste Beko KS166022

De Beko KS166022 is te koop bij

Review
Beko KS166022

De Beko KS166022 is een tafelmodel vriezer met een solide reeks functies voor kleine huishoudens. De vriezer biedt 65 liter opslagruimte en heeft een energieklasse E, waardoor de jaarlijkse energiekosten ongeveer 63 euro bedragen. Het apparaat heeft Low Frost-technologie, wat betekent dat je het slechts één of twee keer per jaar hoeft te ontdooien. De bouwkwaliteit is beoordeeld als middenklasse, dus verwacht een degelijke levensduur zonder de hoofdprijs te betalen.

Een van de meest opvallende kenmerken is het lage geluidsniveau van 37 dB. Dit maakt de vriezer zeer geschikt voor open keukens of appartementen waar geluid een zorg kan zijn. Daarnaast is de vriezer vrijstaand, wat je de flexibiliteit geeft om hem vrijwel overal neer te zetten. Het apparaat is zelfs geschikt voor een schuur of garage, zolang de temperatuur daar boven de 10 graden blijft.

Over het algemeen biedt de Beko KS166022 een goede balans tussen prijs, prestaties en functies. Het is een uitstekende keuze voor kleine huishoudens of als aanvullende vriezer, met het gemak van Low Frost en een relatief laag energieverbruik. Het is wel belangrijk om rekening te houden met de energiekosten op de lange termijn, maar voor de prijs en de grootte is het een zeer aantrekkelijke optie.

Beko KS166022 review

Als je op zoek bent naar een tafelmodel vriezer die goed presteert zonder al te veel lawaai te maken, dan zou de Beko KS166022 zomaar de ideale keuze voor je kunnen zijn. Met een netto inhoud van 65 liter biedt dit apparaat voldoende opslagruimte voor een of twee personen. En als je je zorgen maakt over energiekosten, zul je blij zijn te horen dat dit model in energieklasse E valt, met een jaarlijks energieverbruik van 158 kWh. Qua bouwkwaliteit zit het apparaat in de middenklasse, wat betekent dat je een behoorlijke levensduur kunt verwachten. Maar laten we eens dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze vriezer.

Type vriezer: Tafelmodel met Low Frost

De Beko KS166022 is een tafelmodel vriezer, wat inhoudt dat hij vrij compact is en gemakkelijk een plekje vindt in je keuken of appartement. Een van de grote voordelen van dit model is de Low Frost-technologie, waardoor je het slechts één of twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is een groot pluspunt voor mensen die niet de tijd of zin hebben om regelmatig de vriezer te ontdooien. Het apparaat is vrijstaand, dus je hebt de vrijheid om het overal neer te zetten waar je maar wilt.

Stroomverbruik: Energieklasse E met jaarlijkse kosten van 63 euro

Dit model heeft een energielabel E, wat niet het meest energiezuinig is, maar nog steeds acceptabel. Het jaarlijkse energieverbruik is 158 kWh, wat neerkomt op ongeveer 63 euro aan energiekosten per jaar. Dit is belangrijk om in overweging te nemen als je kijkt naar de totale kosten van het apparaat op de lange termijn.

Bouwkwaliteit: Middenklasse bouwkwaliteit voor een goede levensduur

De bouwkwaliteit van deze Beko-vriezer is beoordeeld als middenklasse. Dit betekent dat je een degelijk apparaat kunt verwachten dat een redelijke tijd mee zal gaan. Het is geen topklasse model, maar ook zeker niet basisklasse. Dit is een goede middenweg voor mensen die betrouwbaarheid en levensduur belangrijk vinden maar niet de hoofdprijs willen betalen.

Inhoud: 65 liter, geschikt voor 1 of 2 personen

Met een netto inhoud van 65 liter biedt de Beko KS166022 voldoende ruimte voor de diepvriesproducten van 1 of 2 personen. Het is geen gigantische vriezer, maar voor kleine huishoudens of als extra vriezer is het meer dan voldoende.

Geluidsniveau: Zeer stil met 37 dB

Het geluidsniveau van dit model is 37 dB, wat als 'zeer stil' wordt beschouwd. Dit is vooral handig als je de vriezer in een open keuken of in de buurt van je woon- of slaapkamer wilt plaatsen. Je zult niet gestoord worden door hinderlijke geluiden, wat een groot pluspunt is.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven 10 graden

De Beko KS166022 is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit geeft je veel flexibiliteit bij het kiezen van de locatie voor je vriezer. Zorg er echter wel voor dat de plek waar je het apparaat neerzet aan deze temperatuureis voldoet om optimale prestaties te garanderen.