Koelhouden.nl

Beko RCHA270K30WN

Bekijk de goedkoopste Beko RCHA270K30WN

De Beko RCHA270K30WN is te koop bij

Review
Beko RCHA270K30WN

De Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Het heeft een netto inhoud van 251 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Met een energieklasse F heeft het een hoog energieverbruik, wat invloed kan hebben op je energierekening.

De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Het geluidsniveau van 38 dB wordt als normaal beschouwd en zou niet storend moeten zijn. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

Al met al is de Beko RCHA270K30WN een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast met voldoende capaciteit en handige functies.

De Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie is geschikt voor 3 of 4 personen. Het heeft een luchtcirculatiesysteem waardoor het overal even koud is. Het heeft 3 plateaus en 3 deurvakken voor een overzichtelijke indeling van je boodschappen. Het vriesgedeelte heeft No Frost, wat betekent dat je het niet hoeft te ontdooien en geen last hebt van ijsvorming op je diepvriespizza.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Beko RCHA270K30WN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Het vrijstaande ontwerp maakt het gemakkelijk om de koelkast overal in je keuken te plaatsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over inbouw of installatie. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je verse en bevroren producten op te slaan.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 282 kWh, zal deze koelkast je ongeveer 112,8 euro per jaar kosten aan energiekosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met basisklasse koelkwaliteit.

De Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het geen topklasse bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel vervult, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties biedt. Desondanks is het nog steeds een degelijke optie voor dagelijks gebruik.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 251 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 175 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 76 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Al met al biedt deze koel-vriescombinatie voldoende capaciteit voor het bewaren van voedsel en is het geschikt voor middelgrote huishoudens.

Stil geluidsniveau, geen problemen in huishoudelijke omgeving.

Het geluidsniveau van de Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koel-vriescombinatie niet luidruchtig en zou het geen problemen moeten veroorzaken in een normale huishoudelijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zelfs wanneer de koelkast in gebruik is.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de juiste omgevingstemperatuur te handhaven, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers houdt. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de schuur of garage voldoende verwarmd is om de beste resultaten te behalen met deze koelkast.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Beko RCHA270K30WN koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. Of je nu groenten, fruit of vlees wilt bewaren, de vershoudzone biedt de ideale omstandigheden om de kwaliteit en smaak van je etenswaren te behouden. Dit is vooral handig als je de koelkast in een schuur of garage wilt plaatsen, waar de temperatuur soms kan variëren. Met de Beko RCHA270K30WN hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel achteruitgaan.