Koelhouden.nl

Beko RCHE300K30WN

Bekijk de goedkoopste Beko RCHE300K30WN

De Beko RCHE300K30WN is te koop bij

Review
Beko RCHE300K30WN

De Beko RCHE300K30WN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een ruime capaciteit van 270 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het no-frost vriesgedeelte zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien, waardoor je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer.

Met 3 plateaus, 3 deurvakken en 4 vrieslades biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is relatief hoog, wat invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn. De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Het geluidsniveau van 39 dB wordt als luid beschouwd, dus als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om je verse producten langer vers te houden.

De Beko RCHE300K30WN is een koel-vriescombinatie met genoeg ruimte voor boodschappen voor 3 of 4 personen. Het apparaat heeft 3 plateaus, 3 deurvakken en 4 vrieslades. Dankzij No Frost hoef je nooit meer te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Beko RCHE300K30WN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke koelervaring.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, verhoogt energiekosten.

De Beko RCHE300K30WN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 294 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 117,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met basisklasse koelkwaliteit.

De Beko RCHE300K30WN koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het geen topklasse bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel vervult, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties biedt. Desondanks is het nog steeds een degelijke optie voor dagelijks gebruik.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Beko RCHE300K30WN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 270 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 168 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 150-250 liter. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 102 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Beko RCHE300K30WN koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Beko RCHE300K30WN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de optimale werking van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Beko RCHE300K30WN koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. Of je nu groenten, fruit of vlees wilt bewaren, de vershoudzone biedt de ideale omstandigheden om de kwaliteit en smaak van je etenswaren te behouden. Dit is vooral handig als je de koel-vriescombinatie in je schuur of garage wilt plaatsen, waar de temperatuur soms kan variëren. Met de Beko RCHE300K30WN hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel achteruitgaan.