Koelhouden.nl

Beko RCNA366K40XBN

Bekijk de goedkoopste Beko RCNA366K40XBN

De Beko RCNA366K40XBN is te koop bij

Review
Beko RCNA366K40XBN

De Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt.

De netto inhoud van het koelgedeelte is groot, met 215 liter, en het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 109 liter. Het geluidsniveau is 38 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

Al met al is de Beko RCNA366K40XBN een veelzijdige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten de keuken.

De Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie is geschikt voor 3 of 4 personen en heeft gescheiden koelsysteem. Het flessenrek houdt je drinken koud en de lades in het vriesgedeelte blijven ijsvrij. Luchtcirculatie zorgt voor gelijkmatige koeling in de hele koelkast.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no frost functie.

De Beko RCNA366K40XBN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 249 kWh, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten ook hoger zijn. In dit geval bedragen de jaarlijkse energiekosten ongeveer 112,05 euro. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koel-vriescombinatie, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met basisklasse koelkwaliteit.

De Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het geen topklasse bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden, maar het mist mogelijk geavanceerde functies die te vinden zijn in koelkasten van hogere klassen.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 324 liter, waarvan 215 liter voor het koelgedeelte en 109 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 250 liter is. Het vriesgedeelte valt ook in de categorie 'groot', met een netto inhoud van 109 liter. Deze capaciteit is geschikt voor een huishouden van 3-4 personen.

Luid geluidsniveau, niet stil, niet storend.

Het geluidsniveau van de Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie goed zal functioneren in een schuur of garage, zolang de omgevingstemperatuur voldoet aan de vereiste.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone en geschikt voor schuur.

De Beko RCNA366K40XBN koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben buiten de keuken.