Koelhouden.nl

Beko RCNA406E60XBN

Bekijk de goedkoopste Beko RCNA406E60XBN

De Beko RCNA406E60XBN is te koop bij

Review
Beko RCNA406E60XBN

De Beko RCNA406E60XBN is een ruime koel-vriescombinatie met een geluidsniveau van 35 decibel. Het heeft een CoolRoom vershoudzone voor het bewaren van verse producten en een stofvrij rooster aan de achterkant om onderhoud te minimaliseren. Met superkoelen en supervriezen blijven je etenswaren langer vers.

Deze vrijstaande koel-vriescombinatie heeft een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Met een ruime capaciteit biedt het voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Het heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, waardoor de betrouwbaarheid en levensduur uitstekend zijn. Met een netto inhoud van 362 liter is het geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Het geluidsniveau is 35 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Beko RCNA406E60XBN is een ruime koel-vriescombinatie met een geluidsniveau van 35 decibel. Het heeft een CoolRoom vershoudzone voor het bewaren van verse producten en een stofvrij rooster aan de achterkant om onderhoud te minimaliseren. Met superkoelen en supervriezen blijven je etenswaren langer vers. Ideaal voor gezinnen van 5 personen of meer.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Beko RCNA406E60XBN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke koelervaring.

Gemiddeld energieverbruik, niet de meest energiezuinige optie.

De Beko RCNA406E60XBN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een jaarlijks energieverbruik van 171 kWh en energiekosten van 68,4 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, langdurige betrouwbaarheid en versheid.

De Beko RCNA406E60XBN koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Beko RCNA406E60XBN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 362 liter, waarvan 253 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 109 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie, geen storende geluiden, rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Beko RCNA406E60XBN koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het slapen. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving, zonder dat je wordt gestoord door het geluid van de koelkast.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, flexibel plaatsen.

De Beko RCNA406E60XBN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de geschiktheid voor een schuur of garage biedt deze koel-vriescombinatie extra flexibiliteit in het plaatsen van het apparaat, waardoor je meer ruimte hebt in je keuken.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Beko RCNA406E60XBN koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.