Koelhouden.nl

Beko RCSA240K30WN

Bekijk de goedkoopste Beko RCSA240K30WN

De Beko RCSA240K30WN is te koop bij

Review
Beko RCSA240K30WN

De Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie heeft weinig onderhoud nodig, omdat het vriesgedeelte slechts 1 of 2 keer per jaar ontdooid hoeft te worden. Het apparaat biedt voldoende ruimte met 3 vrieslades, verstelbare plateaus en deurvakken voor flessen en andere boodschappen.

Het heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een hoog energieverbruik heeft en je energiekosten met ongeveer 105,6 euro per jaar zal verhogen. De bouw- en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het heeft een netto inhoud van 229 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 38 dB, wat als acceptabel kan worden beschouwd.

Het is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft echter geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren.

De Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie heeft weinig onderhoud nodig, doordat het vriesgedeelte slechts 1 of 2 keer per jaar ontdooid hoeft te worden. Het apparaat biedt voldoende ruimte met 3 vrieslades, verstelbare plateaus en deurvakken voor flessen en andere boodschappen. Bovendien zorgt de luchtcirculatie ervoor dat alles gelijkmatig gekoeld wordt.

Koel-vriescombinatie met Low Frost technologie, weinig onderhoud.

De Beko RCSA240K30WN is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan en te organiseren.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik en hogere kosten.

De Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 264 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten verhogen met ongeveer 105,6 euro per jaar. Dit is aanzienlijk hoger dan bij koel-vriescombinaties met een hogere energie-efficiëntieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Koel-vriescombinatie van basisklasse, minder betrouwbaar.

De Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een betere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Koel-vriescombinatie met normale inhoud, geschikt voor 1-2 personen.

De Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 229 liter, waarvan 142 liter voor het koelgedeelte en 87 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'normaal' (60 tot 90 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 1-2 personen.

Stil geluidsniveau, acceptabel en redelijk rustig.

Het geluidsniveau van de Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat de koelkast niet als luid wordt beschouwd, maar ook niet als stil. Het geluidsniveau kan echter nog steeds als acceptabel worden beschouwd, vooral in vergelijking met koelkasten die luider zijn dan 39 dB. Je kunt dus verwachten dat deze koel-vriescombinatie een redelijk rustige werking heeft, zonder al te veel storend geluid.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale koeling en vriesmogelijkheden te garanderen.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, zonder vershoudzone.

De Beko RCSA240K30WN koel-vriescombinatie is geschikt voor gebruik in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius is. Deze koel-vriescombinatie beschikt echter niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag verse producten langer willen bewaren. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat de kwaliteit en houdbaarheid van verse producten sneller achteruitgaan. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.