Koelhouden.nl

Beko RFNE271K30WN

Bekijk de goedkoopste Beko RFNE271K30WN

De Beko RFNE271K30WN is te koop bij

Review
Beko RFNE271K30WN

De Beko RFNE271K30WN is een handige vrijstaande vrieskast, ideaal voor het overzichtelijk bewaren van je boodschappen. Het ontwerp biedt veel flexibiliteit dankzij de vrijstaande structuur en bevat zowel grote als kleine opbergmogelijkheden, zoals 4 lades en 2 plateaus met kleppen. Een belangrijke functie is de No Frost-technologie, die ijsvorming in de vriezer voorkomt.

Wat betreft energieverbruik, de vrieskast heeft energieklasse F, wat betekent dat het niet het meest efficiënte model op de markt is. Het jaarlijkse verbruik van 283 kWh kan leiden tot kosten van ongeveer 113 euro. De bouwkwaliteit van het apparaat wordt als basisklasse beschouwd, wat aangeeft dat het betrouwbaar is, maar mogelijk niet zo lang meegaat als vriezers van topklasse. Qua opslag biedt het een netto inhoud van 219 liter, geschikt voor 2 tot 3 personen.

Het geluidsniveau van het apparaat is 39 dB, wat als normaal wordt beschouwd en niet storend is voor de meeste gebruikers. Een opvallend kenmerk is dat het geschikt is voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een goede optie voor diegenen die extra vriesruimte nodig hebben buiten het hoofdgebouw.

Beko RFNE271K30WN review

De Beko RFNE271K30WN is een vrijstaande vrieskast die jou helpt je boodschappen geordend en overzichtelijk op te slaan. Met een reeks aan functies en specificaties die zowel voordelig als nadelig kunnen zijn voor verschillende gebruikers, neemt dit apparaat een opmerkelijke plaats in op de markt. Deze review biedt een diepgaande blik op de vele facetten van deze vriezer, van het type en energieverbruik tot bouwkwaliteit en geluidsniveau.

Type vriezer: Vrijstaande vrieskast

De Beko RFNE271K30WN is een vrijstaande vrieskast, wat betekent dat je hem overal kunt plaatsen zonder dat hij in een kast of nis ingebouwd moet worden. Dit biedt flexibiliteit in de keukenindeling en maakt het gemakkelijker om de vriezer te verplaatsen indien nodig. Het model heeft 4 lades en 2 plateaus met kleppen, wat handig is voor zowel grote als kleine items. Vooral de No Frost functie, die voorkomt dat er ijs op je voedsel en in de vriezer zelf komt, is een groot pluspunt.

Stroomverbruik: Energieklasse F en jaarlijkse kosten van 113 euro

De Beko RFNE271K30WN heeft een energieklasse F, wat betekent dat hij niet de meest energie-efficiënte keuze is. Met een jaarlijks energieverbruik van 283 kWh kunnen de kosten oplopen tot ongeveer 113 euro per jaar. Hoewel dit niet de beste score is op het gebied van energie-efficiëntie, kan de No Frost functie op de lange termijn wel besparingen opleveren omdat er geen energie verloren gaat door ijsvorming.

Bouwkwaliteit: Basisklasse bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Beko RFNE271K30WN is gecategoriseerd als basisklasse. Dit betekent dat het apparaat weliswaar betrouwbaar is, maar mogelijk niet dezelfde levensduur heeft als modellen met een hogere bouwkwaliteit. Ondanks dat het apparaat duurzaam en stevig aanvoelt, is het goed om rekening te houden met het feit dat andere vriezers met een topklasse bouwkwaliteit wellicht een langere levensduur hebben.

Inhoud: Netto inhoud van 219 liter

Met een netto inhoud van 219 liter valt de Beko RFNE271K30WN in de categorie 'normaal'. Dit betekent dat het apparaat geschikt is voor het opslaan van boodschappen voor 2 tot 3 personen. Met deze capaciteit heb je voldoende ruimte voor zowel dagelijkse boodschappen als voor het inslaan van grotere hoeveelheden voedsel tijdens aanbiedingen of feestdagen.

Geluidsniveau: Normaal geluidsniveau van 39 dB

De Beko RFNE271K30WN heeft een geluidsniveau van 39 dB, wat als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat je het apparaat wel kunt horen, maar het geluid is niet storend of overheersend. Het is vergelijkbaar met het zachte gezoem van een computer. Voor de meeste huishoudens zal dit geluidsniveau geen probleem zijn, maar als je bijzonder gevoelig bent voor geluid, is het iets om in overweging te nemen.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, boven 10 graden

De Beko RFNE271K30WN is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is een handige eigenschap voor mensen die extra vriesruimte nodig hebben en deze niet in huis willen of kunnen plaatsen. Zorg er wel voor dat de ruimte niet te koud wordt, omdat dit de efficiëntie en levensduur van het apparaat kan beïnvloeden.