Koelhouden.nl

Beko RFNE312E43WN

Bekijk de goedkoopste Beko RFNE312E43WN

De Beko RFNE312E43WN is te koop bij

Review
Beko RFNE312E43WN

De Beko RFNE312E43WN vrieskast onderscheidt zich door zijn unieke ijstwister, die het maken van ijsblokjes snel en eenvoudig maakt. De vrieskast heeft voldoende opbergruimte voor 2 tot 3 personen en beschikt over de No Frost technologie, wat betekent dat ontdooien niet nodig is. Deze functie, samen met de snelvriesfunctie, maakt het apparaat zowel praktisch als efficiënt in gebruik.

Qua energieverbruik valt de vriezer in klasse E, wat aantoont dat het apparaat redelijk efficiënt is. Het heeft een jaarlijks verbruik van 214,7 kWh, wat resulteert in geschatte energiekosten van 86 euro per jaar. Ondanks deze kosten biedt de vriezer voordelen zoals de No Frost en snelvriesfuncties. Wat betreft bouwkwaliteit en capaciteit, de Beko RFNE312E43WN wordt geclassificeerd als een middenklasse vriezer met een grote capaciteit van 282 liter, wat ideaal is voor de gemiddelde huishoudelijke behoeften.

Het geluidsniveau van 38 dB zorgt voor een rustige huishoudelijke omgeving, vergelijkbaar met het geluid van gefluister. Bovendien is het apparaat geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft, wat extra flexibiliteit biedt bij de plaatsing.

Beko RFNE312E43WN review

De Beko RFNE312E43WN is een vrieskast met handige functies, waaronder de unieke ijstwister voor snelle ijsblokproductie. De vrieskast biedt voldoende ruimte voor de boodschappen van 2 tot 3 personen en dankzij de No Frost technologie is het ontdooien van de vriezer verleden tijd. Dit zorgt ervoor dat je eten altijd in optimale staat blijft. Voeg daar de snelvriesfunctie aan toe en je hebt een vrieskast die niet alleen praktisch is, maar ook efficiënt in gebruik.

Type vriezer: Vrieskast model RFNE312E43WN

De Beko RFNE312E43WN is een vrijstaande vrieskast. Dit model is speciaal ontworpen om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Het grootste voordeel van dit model is de ijstwister, waarmee je snel en eenvoudig ijsblokjes kunt maken door simpelweg aan een hendel te draaien. Ideaal voor warme zomerdagen of feestjes. De vrieskast heeft ook een No Frost functie die ijsvorming voorkomt, zodat je de vriezer niet regelmatig hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor minder onderhoud en een langere levensduur van het apparaat.

Stroomverbruik: Energieklasse E met jaarlijks verbruik van 214,7 kWh

De Beko RFNE312E43WN valt in energieklasse E. Dit betekent dat het apparaat redelijk efficiënt is wat betreft energieverbruik. Met een jaarlijks verbruik van 214,7 kWh en een geschatte energiekost van 86 euro per jaar, biedt het een goede balans tussen prestaties en energieverbruik. Het is belangrijk om rekening te houden met deze kosten, maar de voordelen van het apparaat, zoals de No Frost functie en de snelvriesfunctie, kunnen deze kosten opwegen.

Bouwkwaliteit: Middenklasse vrieskast

De bouwkwaliteit van de Beko RFNE312E43WN wordt geclassificeerd als middenklasse. Dit betekent dat de vriezer betrouwbaar is en een goede levensduur heeft. Een vriezer van middenklasse kwaliteit biedt een goede balans tussen prijs en duurzaamheid. Hoewel het misschien niet zo lang meegaat als een topklasse model, krijg je zeker waar voor je geld en kun je jarenlang plezier hebben van je aankoop.

Inhoud: Grote capaciteit van 282 liter

Met een netto inhoud van 282 liter valt de Beko RFNE312E43WN in de categorie "Groot". Dit maakt het ideaal voor huishoudens van 2 tot 3 personen. De ruime binnenkant zorgt ervoor dat je al je voedingsmiddelen gemakkelijk kunt opbergen en ordenen. Of je nu veel diepvriesproducten hebt of graag in bulk koopt, deze vriezer heeft voldoende ruimte om aan jouw behoeften te voldoen.

Geluidsniveau: Normaal geluidsniveau van 38 dB

De Beko RFNE312E43WN heeft een geluidsniveau van 38 dB. Dit betekent dat het apparaat een normaal geluidsniveau heeft, wat zorgt voor een rustige omgeving in huis. Een geluidsniveau van 38 dB is vergelijkbaar met het geluid van gefluister, wat betekent dat je nauwelijks zult merken dat de vriezer aan staat. Dit is ideaal voor open keukens of huizen waar de woonkamer dicht bij de keuken ligt.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, boven 10 graden

De Beko RFNE312E43WN is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is een groot voordeel voor diegenen die extra opslagruimte nodig hebben buiten de keuken. Het is echter essentieel om te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de vriezer kan beïnvloeden en leiden tot inefficiënt energieverbruik. Dus zolang je schuur of garage goed geïsoleerd is en de temperatuur boven de 10 graden blijft, is deze vriezer een uitstekende keuze.