Koelhouden.nl

Beko RFNM200E40WN

Bekijk de goedkoopste Beko RFNM200E40WN

De Beko RFNM200E40WN is te koop bij

Review
Beko RFNM200E40WN

De Beko RFNM200E40WN is een opvallende vrieskast, vooral bekend om zijn No Frost functie en ruime capaciteit geschikt voor een klein huishouden van 2 tot 3 personen. Het apparaat is ontworpen voor flexibele plaatsing en heeft doorzichtige vriesvakken waardoor je snel kunt zien wat je nog in huis hebt. Bovendien is de grote vrieslade ideaal voor het opbergen van grotere items, zoals pizzadozen.

Wat energieverbruik betreft, is deze vriezer geclassificeerd als energieklasse E, met jaarlijkse kosten van ongeveer 85 euro. Ondanks dat het niet het meest energiezuinige model op de markt is, biedt het nog steeds redelijke besparingen. Qua bouwkwaliteit is het een basisklasse model, wat suggereert dat het een gemiddelde levensduur heeft in vergelijking met topklasse modellen. Het geluidsniveau is met 40 dB aan de hogere kant, maar kan voor velen nog steeds acceptabel zijn.

Een van de unieke kenmerken van deze vrieskast is dat hij in een schuur of garage kan functioneren, zolang de temperatuur maar boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een goede keuze voor degenen die extra vriesruimte nodig hebben buiten het hoofdgebouw. Het geluidsniveau kan in zo’n setting ook minder storend zijn.

Beko RFNM200E40WN Review

In deze review nemen we een kijkje naar de Beko RFNM200E40WN, een vrijstaande vrieskast die belooft veel te bieden voor zijn gebruikers. Deze vrieskast onderscheidt zich met functies zoals No Frost en een degelijke inhoud geschikt voor een klein huishouden. Daarnaast zijn er nog andere aspecten die deze vriezer zowel aantrekkelijk als praktisch maken.

Vrieskast model: Beko RFNM200E40WN

De Beko RFNM200E40WN is ontworpen als een vrijstaande vrieskast. Dit design zorgt voor flexibiliteit in plaatsing, waardoor je niet beperkt bent tot een specifieke plek in je huis. De vrieskast maakt gebruik van No Frost technologie, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van het apparaat. Met een inhoud van 168 liter is deze vrieskast ideaal voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Het voordeel van de doorzichtige vriesvakken is dat je in één oogopslag kunt zien wat je op voorraad hebt. Plus, de grote vrieslade is perfect voor grotere items zoals pizzadozen.

Stroomverbruik: Energieklasse E en kosten van 85 euro per jaar

De Beko RFNM200E40WN is geclassificeerd met een energieklasse E. Hoewel dit niet de meest energiezuinige classificatie is, is het belangrijk op te merken dat het jaarlijkse energieverbruik van dit model 212,5 kWh bedraagt. Dit vertaalt zich naar energiekosten van ongeveer 85 euro per jaar. Wanneer je deze vriezer vergelijkt met andere modellen in zijn klasse, biedt het redelijke energiebesparingen. Echter, er zijn zeker zuinigere modellen beschikbaar op de markt.

Bouwkwaliteit: Basisklasse bouwkwaliteit

Wat betreft bouwkwaliteit valt de Beko RFNM200E40WN in de basisklasse categorie. Dit suggereert dat het apparaat een gemiddelde levensduur heeft in vergelijking met topklasse modellen. Hoewel het niet de crème de la crème van de vriezers is, betekent basisklasse niet noodzakelijk dat het apparaat van slechte kwaliteit is. Het is nog steeds robuust genoeg voor dagelijks gebruik en biedt waar voor je geld. Maar voor diegenen die op zoek zijn naar een vriezer die echt jaren meegaat, zijn er wellicht andere modellen die beter aan die verwachting voldoen.

Inhoud: Netto capaciteit van 168 liter

Met een netto inhoud van 168 liter valt de Beko RFNM200E40WN in de categorie 'Normaal', wat betekent dat hij een capaciteit heeft van tussen de 110 en 250 liter. Dit is voldoende ruimte voor de meeste kleine huishoudens om hun bevroren voedsel op te slaan. De doorzichtige vriesvakken en de grote vrieslade zijn ook handige toevoegingen, waardoor het organiseren van je voedsel een fluitje van een cent wordt.

Geluidsniveau: 40 dB, valt in de luid categorie

Het geluidsniveau van de Beko RFNM200E40WN is 40 dB, wat het in de categorie 'Luid' plaatst. Hoewel dit misschien niet ideaal is voor mensen die een zeer stille vriezer willen, is het belangrijk op te merken dat het geluidsniveau voor veel mensen acceptabel zal zijn, vooral als de vriezer in een aparte ruimte of garage wordt geplaatst. Echter, als je op zoek bent naar een vriezer voor een open keuken of een studio-appartement, zijn er stillere opties beschikbaar.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, bij temperaturen boven de 10 graden

De Beko RFNM200E40WN onderscheidt zich door zijn vermogen om in een schuur of garage te functioneren, zolang de temperatuur maar boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die extra vriesruimte nodig hebben, maar niet noodzakelijkerwijs in hun huis. Bovendien zorgt het plaatsen van de vriezer in een dergelijke ruimte ervoor dat je minder last hebt van het geluid dat het apparaat produceert.