Koelhouden.nl

Beko RSSE415M41WN

Bekijk de goedkoopste Beko RSSE415M41WN

De Beko RSSE415M41WN is te koop bij

Review
Beko RSSE415M41WN

De Beko RSSE415M41WN is een ruime 1-deurs koelkast met een koelinhoud van 367 liter. Het heeft een flessenrek en verstelbare plateaus voor extra ruimte tijdens feestjes. Deze vrijstaande koelkast heeft geen vriesgedeelte en is voorzien van anti-ijsvorming. Met een energie-efficiëntieklasse E is het redelijk energiezuinig en heeft het geschatte energiekosten van 57,16 euro per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit zijn in de basisklasse, wat de betrouwbaarheid en levensduur kan beïnvloeden. Met een netto inhoud van 367 liter is er voldoende ruimte voor verse producten, maar er is geen informatie over het vriesgedeelte. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en geschikt voor gebruik in een normale woonomgeving. De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft.

Het heeft ook een vershoudzone om groenten, fruit en vlees langer vers te houden, zelfs in een omgeving waar de temperatuur kan variëren.

De Beko RSSE415M41WN is een ruime 1-deurs koelkast met een koelinhoud van 367 liter. Ideaal voor boodschappen van 5 personen of meer. Je opent de koelkast gemakkelijk met één hand dankzij de hevelgreep. Met het flessenrek en verstelbare plateaus creëer je extra ruimte voor flessen en schalen tijdens feestjes.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, energiezuinig en functioneel.

De Beko RSSE415M41WN is een vrijstaande koelkast met één deur en heeft geen vriesgedeelte. Deze koelkast is voorzien van anti-ijsvorming, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het ontdooien van de vriezer. Met een inhoud van [specificatie ontbreekt] biedt deze koelkast voldoende ruimte voor het opbergen van je boodschappen. De koelkast heeft een energie-efficiëntieklasse van [specificatie ontbreekt], wat betekent dat hij energiezuinig is en je energierekening laag zal houden. Met zijn strakke design en handige functies is de Beko RSSE415M41WN een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele koelkast.

Energiezuinige koelkast met redelijke kosten.

De Beko RSSE415M41WN 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 142,9 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat deze koelkast redelijk efficiënt is in termen van stroomverbruik. Het geschatte energiekosten per jaar bedragen 57,16 euro, wat redelijk betaalbaar is in vergelijking met andere koelkasten. Dit maakt de Beko RSSE415M41WN een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een energiezuinige koelkast zonder al te veel extra kosten.

1-deurs koelkast met basisklasse bouwkwaliteit.

De Beko RSSE415M41WN 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van de koeling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

1-deurs koelkast met ruime inhoud voor 5+ personen.

De Beko RSSE415M41WN 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 367 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft ook een netto inhoud van 367 liter, wat betekent dat er voldoende ruimte is om al je verse producten op te slaan. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, dus het is onduidelijk of er voldoende ruimte is om diepvriesproducten op te slaan.

Stil geluidsniveau, geschikt voor normale woonomgeving.

Het geluidsniveau van de Beko RSSE415M41WN 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zal niet storend zijn. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koelkast geschikt voor gebruik in een normale woonomgeving. Je zult geen problemen hebben met het geluidsniveau van deze koelkast, zelfs niet als je in dezelfde ruimte bent.

Koelkast voor buitenruimte met voldoende capaciteit.

De Beko RSSE415M41WN 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast heeft voldoende capaciteit om voedsel en drankjes koel te houden, en de enkele deur zorgt voor gemakkelijke toegang tot de inhoud. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet onder het vriespunt daalt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast met vershoudzone houdt producten langer vers.

De Beko RSSE415M41WN 1-deurs koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een geweldige toevoeging is voor het bewaren van verse producten. Deze zone zorgt ervoor dat je jouw groenten, fruit en vlees op de ideale temperatuur kunt bewaren, waardoor ze langer vers blijven. Dit is vooral handig als je de koelkast in een schuur of garage plaatst, waar de temperatuur mogelijk niet altijd optimaal is. Met de vershoudzone kun je erop vertrouwen dat je producten langer vers en smakelijk blijven, zelfs in een omgeving waar de temperatuur kan variëren.