Koelhouden.nl

Bosch GSN36VWFP

Bekijk de goedkoopste Bosch GSN36VWFP

De Bosch GSN36VWFP is te koop bij

Review
Bosch GSN36VWFP

De Bosch GSN36VWFP vrieskast heeft een indrukwekkende inhoud van 242 liter, wat voldoende is om 3 tot 7 volle boodschappentassen in op te slaan. Hij is uitgerust met unieke functies zoals de supervries functie en 2 Big Box vrieslades. De No Frost functie zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over ijsvorming en het ontdooiproces, waardoor onderhoud eenvoudig is.

Hoewel de vriezer een energieklasse F heeft, wat suggereert dat hij niet het meest energiezuinig is, wordt dit gecompenseerd door zijn No Frost functie. Dit zorgt voor een verhoogde efficiëntie en kan de jaarlijkse energiekosten enigszins verminderen. Als het gaat om de bouwkwaliteit, wordt het model beschouwd als een basisklasse, wat betekent dat het een betrouwbare keuze is, maar mogelijk niet de hoogste levensduur heeft in vergelijking met topklasse modellen.

Wat betreft opslag valt de vriezer in de categorie ‘Normaal’. Het geluidsniveau van 39 dB is acceptabel voor de meeste gebruikers. Bovendien is het apparaat geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur daar boven de 10 graden blijft, wat extra flexibiliteit biedt bij het kiezen van een locatie voor de vriezer.

Bosch GSN36VWFP Review

De Bosch GSN36VWFP is een vrieskast met een royale inhoud van 242 liter. Dit is genoeg ruimte om 3 tot 7 volle boodschappentassen in te vriezen. De vriezer heeft een paar bijzondere kenmerken, zoals de supervries functie en de 2 Big Box vrieslades, die het invriezen van grotere items zoals een kip of kalkoen mogelijk maken. Met de No Frost functie is onderhoud een eitje, omdat je je nooit zorgen hoeft te maken over ijsvorming en ontdooien.

Type vriezer: Vrieskast met supervries functie en No Frost

De Bosch GSN36VWFP is een vrijstaande vrieskast. Met een inhoud van 242 liter biedt hij voldoende opbergruimte voor een gemiddeld gezin. De 2 Big Box vrieslades zijn ideaal voor het opbergen van grotere voedingsmiddelen. De supervries functie is een geweldige aanvulling, waarmee je snel voedsel tot de kern kunt invriezen, zodat het zijn voedingswaarden en smaak behoudt. De No Frost functie voorkomt ijsvorming, wat het onderhoud vermindert en de efficiëntie verhoogt.

Stroomverbruik: Energieklasse F met jaarlijks verbruik van 294 kWh

De Bosch GSN36VWFP heeft een energieklasse F. Dit betekent dat hij niet de zuinigste in zijn klasse is. Met een jaarlijks energieverbruik van 294 kWh, kun je verwachten dat de jaarlijkse energiekosten rond de 118 euro liggen. Hoewel het altijd beter is om voor een energiezuiniger model te kiezen, wordt dit enigszins gecompenseerd door de No Frost functie, die ervoor zorgt dat de vriezer efficiënter werkt door het voorkomen van ijsvorming.

Bouwkwaliteit: Basisklasse bouwkwaliteit

De Bosch GSN36VWFP is geclassificeerd als een basisklasse model als het gaat om bouwkwaliteit. Dit betekent dat, hoewel het betrouwbaar is, het niet de hoogste levensduur of duurzaamheid heeft in vergelijking met topklasse modellen. Je kunt echter nog steeds een goede levensduur en betrouwbaarheid verwachten, maar het is altijd goed om de vriezer goed te onderhouden en te controleren op eventuele problemen om een lange levensduur te garanderen.

Inhoud: 242 liter, geschikt voor 3 tot 7 volle boodschappentassen

Met een netto inhoud van 242 liter valt de Bosch GSN36VWFP in de categorie 'Normaal', wat betekent dat hij geschikt is voor 110 tot 250 liter. Dit is een ruime capaciteit voor een gemiddeld gezin, waardoor je gemakkelijk 3 tot 7 volle boodschappentassen kunt opbergen. Dit maakt het ook mogelijk om in bulk te kopen en voedsel op te slaan voor langere tijd, wat handig is voor degenen die graag vooruit plannen of grote maaltijden bereiden.

Geluidsniveau: 39 dB, binnen de normale range

De Bosch GSN36VWFP heeft een geluidsniveau van 39 dB. Dit valt binnen de 'Normaal' categorie, wat betekent dat hij niet bijzonder luid of stil is. Voor de meeste mensen zal dit geluidsniveau acceptabel zijn en niet storend. Als je echter op zoek bent naar een bijzonder stille vriezer, zijn er andere modellen beschikbaar die stiller zijn dan deze.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, mits boven de 10 graden

De Bosch GSN36VWFP is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit is een geweldig kenmerk voor degenen die extra opbergruimte nodig hebben buiten de keuken. Het is echter belangrijk om te zorgen dat de ruimte waar je de vriezer plaatst niet te koud wordt, omdat dit de efficiëntie en prestaties van de vriezer kan beïnvloeden.