Koelhouden.nl

Bosch KGE398IBP

Bekijk de goedkoopste Bosch KGE398IBP

De Bosch KGE398IBP is te koop bij

Review
Bosch KGE398IBP

De Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie is een energiezuinig en milieuvriendelijk apparaat dat geschikt is voor 3-4 personen. Het heeft VitaFresh lades om etenswaren langer vers te houden en een roestvrijstalen deur die stootbestendig is. Met de Low Frost technologie hoef je de koelkast slechts twee keer per jaar te ontdooien, wat minder onderhoud en tijd bespaart.

Het apparaat heeft een energieklasse B en een jaarlijks energieverbruik van 119 kWh, wat ongeveer 47,6 euro aan energiekosten per jaar betekent. De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is van topklasse. Met een netto inhoud van 343 liter biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor boodschappen en diepvriesproducten. Het geluidsniveau is 38 dB, wat normaal is en niet storend.

De koel-vriescombinatie kan in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft het geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer vers houden van producten.

De Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie is energiezuinig, milieuvriendelijk en geschikt voor 3-4 personen. Het heeft VitaFresh lades voor het langer vers houden van etenswaren. De roestvrijstalen deur is stootbestendig en het apparaat heeft een laag geluidsniveau.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGE398IBP is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Koel-vriescombinatie met energieklasse B, gemiddeld energieverbruik.

De Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie heeft een energieklasse B, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 119 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 47,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is een belangrijke specificatie om in overweging te nemen bij het kiezen van een koelkast, omdat het invloed kan hebben op je energierekening.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van dit apparaat is echter van topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koel-vriescombinatie kun je erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Dit maakt het een goede investering voor jouw keuken.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud voor 3-4 personen.

De Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 343 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 249 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 94 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt deze koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je boodschappen vers te houden en diepvriesproducten op te slaan.

Stille koel-vriescombinatie met geluidsniveau van 38 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zal niet storend zijn. Met een geluidsniveau van 38 dB is deze koel-vriescombinatie stiller dan modellen die luider zijn dan 39 dB. Dit is een positief aspect voor mensen die een stille koelkast prefereren.

Koel-vriescombinatie voor extra opslagruimte buiten keuken.

De Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koelkast heeft voldoende capaciteit en functies om aan je behoeften te voldoen, maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur niet onder 10 graden daalt, omdat dit invloed kan hebben op de prestaties van het apparaat.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Bosch KGE398IBP koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.