Koelhouden.nl

Bosch KGE39AWCA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGE39AWCA

De Bosch KGE39AWCA is te koop bij

Review
Bosch KGE39AWCA

De Bosch KGE39AWCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 343 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het apparaat heeft een energieklasse C en een geluidsniveau van 38 dB, wat binnen de normale categorie valt.

Met VitaFresh kan je de luchtvochtigheid instellen om groente en fruit langer vers te houden. De koel-vriescombinatie heeft een handige uitschuifbare plank en herkent temperatuurverschillen in de vriesvakken, waardoor automatisch supervriezen kan worden ingeschakeld. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien.

De bouw- en koelkwaliteit van de koel-vriescombinatie zijn van goede kwaliteit. Het apparaat is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, waardoor groente, fruit en vleeswaren langer vers blijven.

De Bosch KGE39AWCA is een koel-vriescombinatie die je boodschappen langer vers houdt. Met VitaFresh kan je de luchtvochtigheid instellen om groente en fruit langer vers te houden. De EasyAccess Shelf is een handige uitschuifbare plank. De koel-vriescombinatie herkent temperatuurverschillen in de vriesvakken en kan automatisch supervriezen aanzetten. Er is voldoende ruimte in de 3 vrieslades met een totale inhoud van 94 liter.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGE39AWCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor je voedsel.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Bosch KGE39AWCA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 149 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 59,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie van goede kwaliteit.

De Bosch KGE39AWCA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het een betrouwbare en duurzame koelkast is. Hoewel het niet het hoogste niveau van bouwkwaliteit heeft, kan je er nog steeds lang plezier van hebben. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze ook in de middenklasse. Dit betekent dat de koel-vriescombinatie voldoende koelvermogen heeft om je etenswaren op de juiste temperatuur te houden. Al met al is de bouwkwaliteit en koelkwaliteit van deze koel-vriescombinatie van Bosch van goede kwaliteit.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud voor 3-4 personen.

De Bosch KGE39AWCA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 343 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 249 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 94 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je boodschappen vers te houden en diepvriesproducten op te slaan.

Stille koelkast met acceptabel geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Bosch KGE39AWCA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast een zacht geluid produceert tijdens het gebruik. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen of voor huizen waar de keuken zich dicht bij de woonkamer bevindt. Je hoeft je geen zorgen te maken over storende geluiden van de koelkast, aangezien het geluidsniveau binnen acceptabele grenzen blijft.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGE39AWCA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale koeling en vriesmogelijkheden te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor optimale versheid.

De Bosch KGE39AWCA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vleeswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid. Met de Bosch KGE39AWCA koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel hun versheid verliezen.