Koelhouden.nl

Bosch KGE49AICA

Bekijk de goedkoopste Bosch KGE49AICA

De Bosch KGE49AICA is te koop bij

Review
Bosch KGE49AICA

De Bosch KGE49AICA is een ruime en zuinige koel-vriescombinatie met een inhoud van 419 liter en een C label. De VitaFresh lades zorgen ervoor dat etenswaren langer vers blijven. De koelkast heeft een handige BigBox lade in het vriesvak en een superkoelen functie om andere producten langer houdbaar te houden.

Het apparaat hoeft slechts twee keer per jaar te worden ontdooid dankzij de Low Frost technologie. Met een energieklasse C heeft de koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 163 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 65,2 euro aan energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit zijn betrouwbaar en duurzaam, met optimale koelprestaties. Met een netto inhoud van 419 liter biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 38 dB is normaal en acceptabel.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat groenten, fruit en andere verse producten langer vers blijven.

De Bosch KGE49AICA is een ruime, zuinige koelkast met 419 liter inhoud en een C label. De VitaFresh lades houden etenswaren langer vers. Je kunt de plateaus gemakkelijk verplaatsen en in het vriesvak gebruik je de handige BigBox lade. Met de superkoelen functie koelt de koelkast snel af en blijven andere producten langer houdbaar.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGE49AICA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedingsmiddelen.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze, betaalbare koel-vriescombinatie.

De Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse C, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 163 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 65,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie met voldoende opslagruimte.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je dus rekenen op een langere levensduur en betrouwbaarheid, waardoor je langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 419 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 302 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 117 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stil geluidsniveau, geschikt voor normaal gebruik.

Het geluidsniveau van de Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast tijdens normaal gebruik hoorbaar is, maar niet storend luid. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 38 dB nog steeds als relatief stil kan worden beschouwd in vergelijking met andere koelkasten op de markt. Dit maakt de Bosch KGE49AICA een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een acceptabel geluidsniveau.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, maar alleen als de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Deze koelkast is ontworpen om te functioneren bij normale kamertemperaturen en kan mogelijk niet goed werken bij lagere temperaturen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan de vereisten van de koelkast om optimale prestaties te garanderen. Houd er rekening mee dat het plaatsen van de koelkast in een koude omgeving de werking en efficiëntie kan beïnvloeden.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt producten langer vers.

De Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden, dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven je groenten, fruit en andere verse producten langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van de beste kwaliteit. Met de Bosch KGE49AICA koel-vriescombinatie hoef je je geen zorgen te maken over bederf van je verse producten.