Koelhouden.nl

Bosch KGN33NLEB

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN33NLEB

De Bosch KGN33NLEB is te koop bij

Review
Bosch KGN33NLEB

De vrijstaande koel-vriescombinatie Bosch KGN33NLEB is geschikt voor 3 of 4 personen en heeft handige functies zoals FreshSense sensoren, een Multibox voor groente en fruit, 6 plateaus en No Frost in de vriezer. Het no-frost vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid, waardoor voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer.

De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Het energieverbruik is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere energiekosten. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De netto inhoud van 282 liter is voldoende voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 42 dB wordt als luid beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone om groenten, fruit en vlees langer vers te houden.

De vrijstaande koel-vriescombinatie Bosch KGN33NLEB heeft genoeg inhoud voor 3 of 4 personen. Met handige snufjes zoals FreshSense sensoren, een Multibox voor groente en fruit, 6 plateaus en No Frost in de vriezer. De condensor is afgedekt om vuil te voorkomen.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Bosch KGN33NLEB is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je voedsel langer vers blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je boodschappen. Met het vrijstaande ontwerp kun je de koelkast overal in je keuken plaatsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over inbouw.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Bosch KGN33NLEB koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 237 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 94,8 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Betrouwbare en duurzame koel-vriescombinatie voor huishoudens.

De Bosch KGN33NLEB koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Hoewel het geen topklasse bouwkwaliteit heeft, is het nog steeds een solide keuze voor de meeste huishoudens. Wat betreft de koelkwaliteit, valt deze in de basisklasse. Dit betekent dat het de basisvereisten voor het koelen van voedsel vervult, maar mogelijk niet de meest geavanceerde koelprestaties biedt. Desondanks is het een goede optie voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en functionele koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Bosch KGN33NLEB koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 282 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 193 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 89 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Deze koel-vriescombinatie biedt dus voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Koel-vriescombinatie met luid geluidsniveau, 42 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN33NLEB koel-vriescombinatie is 42 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of in de buurt van een slaapkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere optie, is het misschien de moeite waard om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN33NLEB koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt producten langer vers.

De Bosch KGN33NLEB koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven je groenten, fruit en vlees op de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad, waardoor ze langer vers en smaakvol blijven. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid.