Koelhouden.nl

Bosch KGN362WDF

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN362WDF

De Bosch KGN362WDF is te koop bij

Review
Bosch KGN362WDF

De Bosch KGN362WDF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met speciale functies om voedsel vers te houden. De VitaFresh lade houdt groenten en fruit langer vers, terwijl de 0-gradenzone vis en vlees langer vers houdt. Met verstelbare plateaus, AutoFreeze en No Frost blijven alle boodschappen koel zonder temperatuurveranderingen of ijsvorming in het vriesgedeelte.

Met een energielabel A+ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. Het heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Hoewel het energieverbruik gemiddeld is, heeft de koel-vriescombinatie een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is. Met een netto inhoud van 321 liter is het geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een rustige omgeving. Het kan ook in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven.

De Bosch KGN362WDF is een koel-vriescombinatie die speciale functies biedt voor het vers houden van voedsel. De VitaFresh lade houdt groenten en fruit langer vers, terwijl de 0-gradenzone vis en vlees langer vers houdt. De verstelbare plateaus houden alle boodschappen koel en dankzij AutoFreeze en No Frost zijn er geen temperatuurveranderingen of ijsvorming in het vriesgedeelte.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Bosch KGN362WDF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die veel tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met het energielabel A+ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig, wat goed is voor het milieu en je portemonnee. De Bosch KGN362WDF is een betrouwbare en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een functionele koel-vriescombinatie.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze, betaalbaar.

De Bosch KGN362WDF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 199 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 79,6 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare koel-vriescombinatie. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse koel-vriescombinatie met betrouwbaarheid en lange levensduur.

De Bosch KGN362WDF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat de Bosch KGN362WDF een uitstekende keuze is voor het koelen en invriezen van je etenswaren.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit voor 3-4 personen.

De Bosch KGN362WDF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 321 liter, verdeeld over een koelgedeelte van 218 liter en een vriesgedeelte van 103 liter. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille koel-vriescombinatie met 35 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN362WDF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met dit geluidsniveau zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Het is belangrijk om te vermelden dat de vuistregel voor luid geluid begint bij 39 dB, dus deze koelkast valt ruim onder die grens. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving terwijl je voedsel vers blijft in deze koel-vriescombinatie.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Bosch KGN362WDF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Bosch KGN362WDF koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je jouw etenswaren optimaal kunt bewaren.