Koelhouden.nl

Bosch KGN492LDF

Bekijk de goedkoopste Bosch KGN492LDF

De Bosch KGN492LDF is te koop bij

Review
Bosch KGN492LDF

De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte hoeft nooit ontdooid te worden dankzij de No Frost technologie. De koelkast heeft een energieklasse van A++ en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen. Met een netto inhoud van 440 liter is deze koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Het geluidsniveau van de koelkast is 35 dB, wat als stil kan worden beschouwd. Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het apparaat betrouwbaar en efficiënt is. De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, waarin groente, fruit en vleeswaren langer vers blijven. Deze koelkast is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Al met al is de Bosch KGN492LDF een ruime en efficiënte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare koel-vriescombinatie.

De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie heeft een 0-gradenzone voor verse vis, een VitaFresh XXL lade voor groenten en fruit, en 311 liter koelinhoud. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en hoeft nooit ontdooid te worden.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Bosch KGN492LDF is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft handige opbergmogelijkheden, zoals verstelbare planken en deurvakken. Met een energieklasse van A++ is deze koelkast ook nog eens energiezuinig. De Bosch KGN492LDF is een betrouwbare en praktische keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime en efficiënte koel-vriescombinatie.

Gemiddeld energieverbruik, redelijk efficiënte keuze.

De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 223 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 100,35 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Hoewel dit niet de meest energiezuinige optie is, is het nog steeds een redelijk efficiënte keuze voor je huishouden. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met topklasse bouw- en koelkwaliteit.

De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf. Met de Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie haal je dus een kwalitatief hoogwaardig apparaat in huis.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud voor 5+ personen.

De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 440 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 311 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 127 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie goed zal functioneren in een schuur of garage, waar de temperatuur vaak iets lager is dan in huis.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KGN492LDF koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vleeswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en langer willen genieten van hun versheid. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.