Koelhouden.nl

Bosch KGV36VBEAS

Bekijk de goedkoopste Bosch KGV36VBEAS

De Bosch KGV36VBEAS is te koop bij

Review
Bosch KGV36VBEAS

De Bosch KGV36VBEAS is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een zwarte deur en grijze behuizing. Het heeft een VitaFresh vershoudlade met instelbare luchtvochtigheid om etenswaren langer vers te houden. Het vriesgedeelte heeft een BigBox lade voor het invriezen van grote items en een supervriezen functie.

Met de Low Frost technologie hoef je het apparaat slechts twee keer per jaar te ontdooien, wat minder onderhoud en tijd bespaart. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is relatief hoog, met een verhoging van ongeveer 93,2 euro per jaar op de energierekening. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse. De netto inhoud is 308 liter, geschikt voor 3-4 personen. Het geluidsniveau is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd.

Het apparaat is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone voor het langer vers houden van groente, fruit en vleeswaren.

De Bosch KGV36VBEAS is een koel-vriescombinatie met een zwarte deur en grijze behuizing. Het heeft een VitaFresh vershoudlade met instelbare luchtvochtigheid om etenswaren langer vers te houden. Het heeft ook een handig flessenrek en een BigBox lade voor het invriezen van grote items. Het vriesgedeelte heeft een supervriezen functie om etenswaren snel in te vriezen.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KGV36VBEAS is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is uitgerust met Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit is handig omdat het minder onderhoud vereist en je meer tijd bespaart. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en betrouwbare koeling voor al je voedsel en drankjes.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De Bosch KGV36VBEAS koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 233 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 93,2 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met basisklasse koelkwaliteit.

De Bosch KGV36VBEAS koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit van dit model is echter basisklasse, wat betekent dat het niet de beste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen dat de bouwkwaliteit van invloed kan zijn op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de koelkast, wat resulteert in een langere levensduur.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 3-4 personen.

De Bosch KGV36VBEAS koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 308 liter, waarvan 214 liter voor het koelgedeelte en 94 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 3-4 personen.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de Bosch KGV36VBEAS koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KGV36VBEAS koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KGV36VBEAS koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koel-vriescombinatie biedt de mogelijkheid om je verse producten langer vers te houden dankzij de speciale vershoudzone. Hierin blijven groente, fruit en vleeswaren langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. Dit is vooral handig voor mensen die regelmatig verse producten kopen en willen genieten van optimale versheid. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.