Koelhouden.nl

Bosch KIL32ADD1

Bekijk de goedkoopste Bosch KIL32ADD1

De Bosch KIL32ADD1 is te koop bij

Review
Bosch KIL32ADD1

De Bosch KIL32ADD1 is een inbouw 1-deurs koelkast met verschillende handige functies. Het Eco Airflow systeem zorgt ervoor dat de temperatuur overal gelijk is, terwijl de VitaFresh XXL lade groente en fruit langer vers houdt door de instelbare luchtvochtigheid. Het kleine vriesvakje biedt ruimte voor brood en ijsjes, en de led verlichting maakt het gemakkelijk om ’s avonds je favoriete snacks te vinden.

De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. De bouw- en koelkwaliteit zijn middenklasse, wat betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt, maar de koelkwaliteit is basisklasse. Met een netto inhoud van 147 liter is de koelkast geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is slechts 35 dB, wat betekent dat het apparaat stil is. De koelkast kan ook in de schuur of garage geplaatst worden, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn als je veel verse producten wilt bewaren.

De Bosch KIL32ADD1 is een inbouw 1-deurs koelkast waarin je jouw producten naar wens kunt indelen. Dankzij het Eco Airflow systeem is de temperatuur overal gelijk. In de VitaFresh XXL lade blijven groente en fruit langer vers doordat je zelf de luchtvochtigheid kunt instellen. In het kleine vriesvakje kun je brood en ijsjes kwijt. Met de led verlichting kun je 's avonds gemakkelijk je favoriete snacks vinden.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming functie.

De Bosch KIL32ADD1 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het heeft een vriesgedeelte, maar helaas heeft het geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koelkast met gemiddeld energieverbruik. Kosten: 46,4 euro/jaar.

De Bosch KIL32ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 116 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 46,4 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Inbouw koelkast met betrouwbare bouwkwaliteit, basisklasse koeling.

De Bosch KIL32ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter basisklasse, wat betekent dat het niet de hoogste prestaties biedt in termen van koeling. Het is belangrijk om te overwegen of de basisklasse koelkwaliteit voldoende is voor jouw behoeften voordat je tot aankoop overgaat.

Inbouw koelkast met voldoende capaciteit voor klein huishouden.

De Bosch KIL32ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 147 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 132 liter, wat ruim voldoende is voor het bewaren van verse producten. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 15 liter, wat klein is maar nog steeds handig voor het bewaren van bevroren voedsel. Al met al biedt deze koelkast voldoende capaciteit voor een klein huishouden.

Stille inbouwkoelkast met geluidsniveau van 35 dB.

Het geluidsniveau van de Bosch KIL32ADD1 inbouw 1-deurs koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast valt duidelijk in de categorie stil. Dit is een positief aspect, omdat een stille koelkast minder storend kan zijn in een huiselijke omgeving. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige sfeer in je keuken, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Inbouw koelkast voor buitenruimte met efficiënt koelsysteem.

De Bosch KIL32ADD1 inbouw 1-deurs koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opbergruimte en heeft een efficiënt koelsysteem om voedsel en drankjes op de juiste temperatuur te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Inbouw koelkast zonder vershoudzone, nadeel voor verse producten.

De Bosch KIL32ADD1 inbouw 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit betekent dat je jouw verse producten niet op een optimale temperatuur kunt bewaren. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale omstandigheden te creëren voor het langer vers houden van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan een nadeel zijn als je veel verse producten wilt bewaren en hun kwaliteit wilt behouden.