Koelhouden.nl

Bosch KIS77AFE0

Bekijk de goedkoopste Bosch KIS77AFE0

De Bosch KIS77AFE0 is te koop bij

Review
Bosch KIS77AFE0

De Bosch KIS77AFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met aparte koel- en vriesgedeeltes en een VitaFresh lade voor het langer vers houden van voedsel. Het vriesgedeelte hoeft slechts twee keer per jaar ontdooid te worden dankzij de Low Frost technologie. Met een energieklasse E heeft het een gemiddeld energieverbruik, wat invloed kan hebben op de energierekening op de lange termijn.

De bouwkwaliteit is middenklasse, maar de koelkwaliteit is van topklasse. Met een netto inhoud van 231 liter is het geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 36 dB is relatief stil. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Daarnaast heeft het een vershoudzone waarin de temperatuur net iets lager is dan in de rest van de koelkast, waardoor groente en fruit langer vers blijven.

De Bosch KIS77AFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met een VitaFresh lade voor het langer vers houden van voedsel. Het heeft aparte koel- en vriesgedeeltes en een BigBox lade voor het stapelen van diepvriesproducten. Dit apparaat is ook stil.

Inbouw koel-vriescombinatie met Low Frost technologie.

De Bosch KIS77AFE0 is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het vriesgedeelte is voorzien van Low Frost technologie, wat betekent dat je het slechts twee keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De inbouwplaatsing zorgt ervoor dat de koelkast naadloos in je keuken past en een strakke uitstraling geeft. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al je verse en bevroren producten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik.

De Bosch KIS77AFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 207 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 82,8 euro per jaar liggen. Dit is echter hoger dan bij koelkasten met een hogere energieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koel-vriescombinatie, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met optimale koelprestaties.

De Bosch KIS77AFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit daarentegen is van topklasse, wat resulteert in optimale koelprestaties. Met deze koel-vriescombinatie kun je erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Dit maakt het een goede keuze voor huishoudens die waarde hechten aan zowel betrouwbaarheid als koelprestaties.

Inbouw koel-vriescombinatie met 231 liter inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Bosch KIS77AFE0 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 231 liter, waarvan 169 liter voor het koelgedeelte en 62 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'normaal' (150 tot 250 liter) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'klein' (minder dan 60 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie voor open keuken of slaapkamer.

Het geluidsniveau van de Bosch KIS77AFE0 inbouw koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Volgens de vuistregel wordt een geluidsniveau vanaf 39 dB als luid beschouwd, dus deze koelkast is relatief stil. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst. Met een geluidsniveau van 36 dB kun je erop vertrouwen dat deze koel-vriescombinatie niet te veel geluid zal maken en je rust niet zal verstoren.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Bosch KIS77AFE0 inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, biedt deze koel-vriescombinatie een handige oplossing voor het bewaren van voedsel en dranken in een externe ruimte zoals een schuur of garage.

Inbouw koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De Bosch KIS77AFE0 inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur net iets lager dan in de rest van de koelkast, waardoor bijvoorbeeld groente en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.