Koelhouden.nl

ETNA AKV378IRVS

Bekijk de goedkoopste ETNA AKV378IRVS

De ETNA AKV378IRVS is te koop bij

Review
ETNA AKV378IRVS

De ETNA AKV378IRVS is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een capaciteit van 499 liter, geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het heeft een modern design en biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen.

De koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een hoog energieverbruik heeft en je jaarlijks ongeveer 151,2 euro aan energiekosten kwijt bent. De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, waardoor je lang plezier kunt hebben van je aankoop. Het geluidsniveau van de koelkast is 43 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De ETNA AKV378IRVS is een Amerikaanse koelkast met genoeg ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast even koel is. Met de dispenser kun je koud water of ijsblokjes pakken. Het vriesgedeelte heeft een capaciteit van 185 liter en hoeft nooit ontdooid te worden dankzij No Frost. Er is geen wateraansluiting nodig vanwege het waterreservoir.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De ETNA AKV378IRVS is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de ETNA AKV378IRVS heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Amerikaanse koelkast met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De ETNA AKV378IRVS Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 378 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening flink verhogen. Je kunt verwachten dat je jaarlijks ongeveer 151,2 euro aan energiekosten kwijt bent. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

Betrouwbare en degelijke Amerikaanse koelkast met voldoende koelkwaliteit.

De ETNA AKV378IRVS Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en degelijk, wat bijdraagt aan de algemene kwaliteit van het product. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De ETNA AKV378IRVS Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 499 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 334 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 165 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Luid geluid, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de ETNA AKV378IRVS Amerikaanse koelkast is 43 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, zelfs op een afstand. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Grote koelkast voor extra opslag buiten keuken.

De ETNA AKV378IRVS Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is ideaal voor mensen die extra koelruimte nodig hebben en de koelkast niet in de keuken willen plaatsen. De ruime opslagcapaciteit en handige indeling maken het gemakkelijk om voedsel en drankjes op te bergen. Bovendien is de koelkast voorzien van handige functies zoals een ijs- en waterdispenser, waardoor je altijd kunt genieten van gekoelde drankjes.

Amerikaanse koelkast zonder vershoudzone, producten bederven sneller.

De ETNA AKV378IRVS Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt er namelijk voor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het behoud van de kwaliteit van verse producten zoals groenten, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.