Koelhouden.nl

ETNA KCS1178

Bekijk de goedkoopste ETNA KCS1178

De ETNA KCS1178 is te koop bij

Review
ETNA KCS1178

De ETNA KCS1178 is een inbouw koel-vriescombinatie met veel ruimte voor boodschappen. Het heeft plateaus, deurvakken en groentelades voor betere organisatie. Het vriesgedeelte heeft transparante vriesvakken. De superkoelen en -vriezen functie helpt bij snelle afkoeling en invriezing. Het apparaat geeft een seintje als de deur openstaat.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien. De ETNA KCS1178 heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 271 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 108,4 euro per jaar verhogen. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. De netto inhoud van het koelgedeelte is groot, maar het vriesgedeelte is normaal.

Het geluidsniveau van de koelkast is luid en het is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Helaas heeft deze koel-vriescombinatie geen vershoudzone, wat kan zorgen voor sneller bederven van verse producten.

De ETNA KCS1178 is een inbouw koel-vriescombinatie met veel ruimte voor boodschappen. Het heeft plateaus, deurvakken en groentelades voor betere organisatie. Het vriesgedeelte heeft transparante vriesvakken. De superkoelen en -vriezen functie helpt bij snelle afkoeling en invriezing. Het apparaat geeft een seintje als de deur openstaat.

Inbouw koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie. Ontdooien 6 keer per jaar.

De ETNA KCS1178 is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De ETNA KCS1178 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 271 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 108,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Inbouw koel-vriescombinatie van basisklasse, minder betrouwbaar.

De ETNA KCS1178 inbouw koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Inbouw koel-vriescombinatie met groot koelgedeelte. Geschikt voor 3-4 personen.

De ETNA KCS1178 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 249 liter, waarvan 179 liter voor het koelgedeelte en 70 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 150 liter is. Het vriesgedeelte valt echter in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 70 liter. Dit betekent dat deze koel-vriescombinatie geschikt is voor een huishouden van 3-4 personen.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de ETNA KCS1178 inbouw koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KCS1178 inbouw koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie niet voldoende om de extreme temperaturen in de schuur of garage te weerstaan. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur constant is en de isolatie beter geschikt is voor optimale prestaties.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KCS1178 inbouw koel-vriescombinatie heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koel-vriescombinatie.