Koelhouden.nl

ETNA KCS5178

Bekijk de goedkoopste ETNA KCS5178

De ETNA KCS5178 is te koop bij

Review
ETNA KCS5178

De ETNA KCS5178 is een inbouw koel-vriescombinatie geschikt voor een gezin van 3-4 personen. Het heeft groentelades, deurvakken en plateaus voor boodschappen. Met de superkoelen en -vriezen functie koelen je boodschappen snel af en behouden ze hun voedingsstoffen en smaak.

Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien. De ETNA KCS5178 heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het geluidsniveau van de koel-vriescombinatie is 39 dB, wat als luid wordt beschouwd. Het is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen vanwege de fluctuerende temperaturen.

Helaas beschikt het niet over een vershoudzone, waardoor verse producten sneller kunnen bederven. Het is belangrijk om rekening te houden met deze aspecten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

De ETNA KCS5178 is een inbouw koel-vriescombinatie geschikt voor een gezin van 3-4 personen. Het heeft groentelades, deurvakken en plateaus voor boodschappen. De transparante vrieslades maken het gemakkelijk om het diepvriesfruit te vinden. Met de superkoelen en -vriezen functie koelen je boodschappen snel af en behouden ze hun voedingsstoffen en smaak. Het apparaat geeft een seintje als de koelkastdeur open staat om energie te besparen.

Inbouw koel-vriescombinatie zonder anti-ijsvorming functie. Ontdooien 6 keer per jaar.

De ETNA KCS5178 is een inbouw koel-vriescombinatie die een vriesgedeelte heeft. Helaas heeft deze koelkast geen anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je het vriesgedeelte 6 keer per jaar moet ontdooien.

Inbouw koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik.

De ETNA KCS5178 inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 216 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energiekosten met ongeveer 86,4 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Inbouw koel-vriescombinatie met basisklasse bouw- en koelkwaliteit.

De ETNA KCS5178 inbouw koel-vriescombinatie valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij modellen in de topklasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De ETNA KCS5178 inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 249 liter, waarvan 179 liter voor het koelgedeelte en 70 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot', aangezien het meer dan 150 liter is. Het vriesgedeelte valt in de categorie 'normaal', met een netto inhoud van 70 liter. Deze capaciteit is geschikt voor een huishouden van 3-4 personen.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de ETNA KCS5178 inbouw koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KCS5178 inbouw koel-vriescombinatie is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de temperatuur in deze ruimtes vaak fluctueert, wat nadelig kan zijn voor de werking van de koelkast. Daarnaast is de isolatie van deze koel-vriescombinatie mogelijk niet voldoende om de gewenste temperatuur te behouden in een omgeving met extreme temperaturen. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur constant is en de werking van de koelkast optimaal kan worden gegarandeerd.

Koel-vriescombinatie zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KCS5178 inbouw koel-vriescombinatie beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.