Koelhouden.nl

ETNA KCV178NZWA

Bekijk de goedkoopste ETNA KCV178NZWA

De ETNA KCV178NZWA is te koop bij

Review
ETNA KCV178NZWA

De ETNA KCV178NZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een ruime capaciteit van 292 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. Het no-frost vriesgedeelte hoeft nooit te worden ontdooid en de luchtcirculatie zorgt ervoor dat het boven in de koelkast net zo koel is als onderin.

De koelkast heeft een energieklasse F, wat resulteert in een hoger energieverbruik en een verhoogde energierekening van ongeveer 117,6 euro per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn redelijk, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is. Met een geluidsniveau van 39 dB is de koelkast niet erg stil. Het is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft.

De koel-vriescombinatie heeft ook een vershoudzone, ideaal voor het langer vers houden van vlees, vis en groenten.

De ETNA KCV178NZWA is een koel-vriescombinatie waarin je boodschappen voor 3 tot 4 personen kunt bewaren. Het maakt niet uit waar je jouw zelfgemaakte crème brûlée neerzet, want dankzij de luchtcirculatie is het boven in de koelkast net zo koel als onderin. De buitenkant is van roestvrijstaal en de koelkast verbruikt geen extra energie dankzij de afgedekte condensor. In de 3 doorzichtige vrieslades kun je een brood, diepvriespizza's en bevroren fruit bewaren en dankzij de No Frost techniek hoef je het vriesgedeelte niet te ontdooien.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De ETNA KCV178NZWA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. De koelkast heeft een ruime capaciteit en biedt voldoende opslagruimte voor al je verse en bevroren producten. Met dit model hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke koelervaring.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik, hogere energiekosten.

De ETNA KCV178NZWA koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 294 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie jouw energierekening met ongeveer 117,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met deze hogere energiekosten bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat.

Betrouwbare koel-vriescombinatie met goede bouw- en koelkwaliteit.

De ETNA KCV178NZWA koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model is, kun je nog steeds lang plezier hebben van je aankoop. De constructie van de koelkast is solide en de koeling is van goede kwaliteit.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De ETNA KCV178NZWA koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 292 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 207 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 85 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Deze koel-vriescombinatie biedt dus voldoende ruimte om al je etenswaren op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet de beste keuze.

Het geluidsniveau van de ETNA KCV178NZWA koel-vriescombinatie is 39 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau valt binnen het normale bereik van 36 tot 38 dB, maar het is niet zo stil als koelkasten met een geluidsniveau van 35 dB of lager. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koel-vriescombinatie voor extra opslagruimte buiten keuken.

De ETNA KCV178NZWA koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra opslagruimte nodig hebben buiten hun keuken. De koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte voor het bewaren van voedsel en heeft verschillende handige functies zoals verstelbare planken en een energiezuinige werking. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de temperatuur in de schuur of garage niet onder 10 graden daalt, omdat dit invloed kan hebben op de prestaties van het apparaat.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langer vers eten.

De ETNA KCV178NZWA koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze zone is ideaal voor het bewaren van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten, omdat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn afgestemd op deze producten. Hierdoor blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak en textuur. De vershoudzone is een handige toevoeging aan deze koel-vriescombinatie, vooral als je regelmatig verse producten wilt bewaren.