Koelhouden.nl

ETNA KCV182NWIT

Bekijk de goedkoopste ETNA KCV182NWIT

De ETNA KCV182NWIT is te koop bij

Review
ETNA KCV182NWIT

De ETNA KCV182NWIT is een vrijstaande koel-vriescombinatie die geschikt is voor 3-4 personen. Het heeft een no-frost vriesgedeelte, waardoor je het nooit hoeft te ontdooien. Het energieverbruik is relatief hoog, wat kan leiden tot hogere kosten op de lange termijn. De bouwkwaliteit is middenklasse en de koelkwaliteit is basisklasse.

De netto inhoud is 256 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau is 41 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koel-vriescombinatie is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De ETNA KCV182NWIT is een koel-vriescombinatie die geschikt is voor 3 tot 4 personen. Dankzij luchtcirculatie blijft het bovenin net zo koel als onderin. Er is genoeg plek voor grote flessen frisdrank of pakken melk in de deurvakken. De afgedekte condensor voorkomt stofophoping en energieverbruik. Het No Frost systeem voorkomt ijsvorming in het vriesgedeelte, wat jou tijd en moeite bespaart.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De ETNA KCV182NWIT is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke manier van koelen en vriezen.

Koel-vriescombinatie met hoog energieverbruik en hoge kosten.

De ETNA KCV182NWIT koel-vriescombinatie heeft een energieklasse F, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 287 kWh per jaar, zullen de energiekosten ook hoger uitvallen, namelijk 114,8 euro per jaar. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, aangezien een hoger energieverbruik kan leiden tot hogere kosten op de lange termijn.

Koel-vriescombinatie met betrouwbare bouwkwaliteit en basisklasse koelingstechnologieën.

De ETNA KCV182NWIT koel-vriescombinatie heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en een redelijke levensduur biedt. De koelkwaliteit daarentegen is basisklasse, wat inhoudt dat het niet de meest geavanceerde koelingstechnologieën heeft. Het is belangrijk om te overwegen dat de bouwkwaliteit van invloed kan zijn op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de koelkast, terwijl de koelkwaliteit bepaalt hoe goed het voedsel wordt gekoeld en bewaard.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De ETNA KCV182NWIT koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 256 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 171 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 85 liter, wat als normaal kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 60 tot 90 liter. Deze koel-vriescombinatie biedt dus voldoende ruimte voor het bewaren van al je etenswaren.

Luid geluidsniveau, overweeg een stillere koelkast.

Het geluidsniveau van de ETNA KCV182NWIT koel-vriescombinatie is 41 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk omdat het invloed kan hebben op je comfort in huis. Als je gevoelig bent voor geluid, is het misschien verstandig om een koelkast te overwegen met een lager geluidsniveau.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KCV182NWIT koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor schuur/garage.

De ETNA KCV182NWIT koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft.