Koelhouden.nl

ETNA KKS6102

Bekijk de goedkoopste ETNA KKS6102

De ETNA KKS6102 is te koop bij

Review
ETNA KKS6102

De ETNA KKS6102 is een inbouw 1-deurskoelkast die geschikt is voor kleine of open keukens. Met 9 verstelbare plateaus en 4 deurvakken kan je je boodschappen overzichtelijk opbergen. De groentelade is ideaal voor het bewaren van grotere groentes.

Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte en geen anti-ijsvorming functie. Het energieverbruik is relatief hoog, wat invloed kan hebben op je energierekening. De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn basisklasse, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur mogelijk minder hoog zijn. De netto inhoud van het koelgedeelte is 160 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB wordt als luid beschouwd en de koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage.

Helaas beschikt de koelkast niet over een vershoudzone, waardoor verse producten sneller kunnen bederven.

De ETNA KKS6102 is een inbouw 1-deurskoelkast die geschikt is voor kleine of open keukens. Het geluidsniveau van 38 decibel zorgt voor een rustige omgeving tijdens het kijken van een film. Met 9 verstelbare plateaus en 4 deurvakken kan je je boodschappen overzichtelijk opbergen. De groentelade is ideaal voor het bewaren van grotere groentes. Dankzij de led verlichting kan je 's avonds gemakkelijk de dipsauzen vinden.

Inbouw koelkast zonder vriesgedeelte en anti-ijsvorming functie.

De ETNA KKS6102 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Helaas heeft deze koelkast geen vriesgedeelte, wat een nadeel kan zijn voor mensen die regelmatig diepvriesproducten willen bewaren. Daarnaast beschikt de koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Desondanks biedt deze koelkast voldoende ruimte om al jouw verse producten koel te houden.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, 96 kWh/jaar.

De ETNA KKS6102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 96 kWh per jaar, zal deze koelkast je ongeveer 38,4 euro aan energiekosten per jaar kosten. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Basisklasse inbouw koelkast met minder betrouwbaarheid en levensduur.

De ETNA KKS6102 inbouw 1-deurs koelkast valt in de basisklasse wat betreft bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder hoog zijn dan bij een topklasse model. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij je aankoop, aangezien een koelkast met een hogere bouwkwaliteit over het algemeen langer meegaat.

Inbouw koelkast met normale grootte, geschikt voor 3-4 personen.

De ETNA KKS6102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 160 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast voldoende ruimte biedt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, wat het lastig maakt om de totale capaciteit van de koelkast te beoordelen. Het is belangrijk om te weten of er een vriesruimte aanwezig is en zo ja, hoe groot deze is.

Luid geluidsniveau, niet stil, niet storend.

Het geluidsniveau van de ETNA KKS6102 inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou niet storend moeten zijn. Het valt in de normale categorie van geluidsniveaus, wat betekent dat het niet als stil kan worden beschouwd. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze voor jou.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KKS6102 inbouw 1-deurs koelkast is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen variëren en dit kan de prestaties van de koelkast negatief beïnvloeden. Daarnaast kan de vochtigheid in deze ruimtes ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en schade aan de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de omgevingstemperatuur en vochtigheid beter gecontroleerd kunnen worden.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KKS6102 inbouw 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.