Koelhouden.nl

ETNA KKV143WIT

Bekijk de goedkoopste ETNA KKV143WIT

De ETNA KKV143WIT is te koop bij

Review
ETNA KKV143WIT

De ETNA KKV143WIT is een vrijstaande 1-deurs koelkast zonder vriesgedeelte. Met een inhoud van 136 liter biedt hij voldoende ruimte voor boodschappen voor 3-4 personen. De koelkast heeft een energieklasse A+, wat betekent dat hij energiezuinig is. Het energieverbruik van 104 kWh per jaar zal je energierekening met ongeveer 41,6 euro per jaar verhogen.

De bouw- en koelkwaliteit van deze koelkast zijn in de basisklasse, wat kan betekenen dat de levensduur en efficiëntie mogelijk minder lang zijn. De netto inhoud van het koelgedeelte is 242 liter, geschikt voor 3-4 personen, maar er is geen informatie over de netto inhoud van het vriesgedeelte. Het geluidsniveau van 40 dB wordt als luid beschouwd.

De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage en heeft geen vershoudzone.

De ETNA KKV143WIT is een vrijstaande 1-deurs koelkast met 5 plateaus voor het bewaren van boodschappen voor 3-4 personen. Je kunt de plateaus verplaatsen of verwijderen voor extra ruimte. De koelkast heeft ook een groentelade en 4 deurvakken voor flessen frisdrank en pakken sap.

Vrijstaande koelkast zonder vriesgedeelte, 136 liter inhoud.

De ETNA KKV143WIT is een vrijstaande koelkast met één deur. Dit model heeft geen vriesgedeelte en is dus alleen geschikt voor het koelen van je etenswaren. Helaas beschikt deze koelkast niet over een anti-ijsvorming functie, wat betekent dat je regelmatig handmatig het ijs moet verwijderen. Met een inhoud van 136 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor je boodschappen. De koelkast heeft een energieklasse A+, wat betekent dat hij energiezuinig is en je dus bespaart op je energierekening.

1-deurs koelkast met hoog energieverbruik.

De ETNA KKV143WIT 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een energieverbruik van 104 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energierekening met ongeveer 41,6 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw maandelijkse kosten.

Basisklasse koelkast met minder betrouwbaarheid en levensduur.

De ETNA KKV143WIT 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van de koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. De koelkwaliteit van deze koelkast is ook in de basisklasse. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie en prestaties van de koeling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

242 liter koelruimte, geschikt voor 3-4 personen.

De ETNA KKV143WIT 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 242 liter, wat valt binnen de normale grootte voor een koelgedeelte. Dit betekent dat de koelkast geschikt is voor 3-4 personen. Helaas wordt er geen informatie gegeven over de netto inhoud van het vriesgedeelte, wat het lastig maakt om te beoordelen of dit voldoende ruimte biedt voor het bewaren van diepvriesproducten. Het is belangrijk om te overwegen of de capaciteit van deze koelkast voldoet aan jouw behoeften en die van je gezin.

Luid geluidsniveau, overweeg stillere modellen.

Het geluidsniveau van de ETNA KKV143WIT 1-deurs koelkast is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een ruimte dicht bij de woonkamer plaatst. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het wellicht verstandig om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KKV143WIT 1-deurs koelkast is helaas niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren bij extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen in de zomer erg hoog oplopen, wat de prestaties van de koelkast negatief kan beïnvloeden. Daarnaast kan de koelkast ook niet goed functioneren bij lage temperaturen in de winter. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen, waar de temperatuur beter gereguleerd kan worden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren sneller bederven.

De ETNA KKV143WIT 1-deurs koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone zorgt ervoor dat producten zoals vlees, vis en groenten langer vers blijven door de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal te reguleren. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je etenswaren sneller bederven, wat natuurlijk zonde is.