Koelhouden.nl

ETNA KVS6102

Bekijk de goedkoopste ETNA KVS6102

De ETNA KVS6102 is te koop bij

Review
ETNA KVS6102

De ETNA KVS6102 is een inbouw 1-deurskoelkast met een klein vriesvak bovenin. Het apparaat is stil tijdens gebruik met een geluidsniveau van 38 decibel. De koelkast heeft plateaus en deurvakken voor een overzichtelijke indeling van sauzen, vlees en frisdrank. De groentelade biedt veel ruimte en de led verlichting helpt ’s avonds bij het vinden van de dipsauzen.

Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen en heeft een vriesgedeelte. Het enige nadeel is dat de koelkast geen anti-ijsvorming heeft en ongeveer 6 keer per jaar moet worden ontdooid. De koelkast heeft een energieklasse E en verbruikt 148 kWh per jaar, wat ongeveer 59,2 euro aan energiekosten met zich meebrengt. De bouw- en koelkwaliteit bevinden zich in de basisklasse.

De netto inhoud van de koelkast is 147 liter, geschikt voor 1-2 personen. Het geluidsniveau is 38 dB, wat als normaal wordt beschouwd. De koelkast is niet geschikt voor plaatsing in de schuur of garage en heeft geen vershoudzone.

De ETNA KVS6102 is een inbouw 1-deurskoelkast met een klein vriesvak bovenin. Met een geluidsniveau van 38 decibel is het apparaat stil tijdens gebruik. Gebruik de plateaus en deurvakken voor een overzichtelijke indeling van sauzen, vlees en frisdrank. De groentelade biedt veel ruimte en de led verlichting helpt 's avonds bij het vinden van de dipsauzen.

Inbouw koelkast met vriesgedeelte, zonder anti-ijsvorming.

De ETNA KVS6102 is een inbouw koelkast met een enkele deur. Het model is speciaal ontworpen om naadloos in jouw keuken te passen. Deze koelkast beschikt over een vriesgedeelte, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren. Het enige nadeel is dat de koelkast geen anti-ijsvorming heeft, wat betekent dat je deze ongeveer 6 keer per jaar moet ontdooien. Dit kan wat extra onderhoud met zich meebrengen, maar over het algemeen biedt de ETNA KVS6102 een goede functionaliteit voor het koelen en invriezen van jouw voedsel.

Inbouw koelkast met hoog energieverbruik, hoge energiekosten.

De ETNA KVS6102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 148 kWh per jaar, zal deze koelkast ongeveer 59,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is iets om rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast. Het is belangrijk om te bedenken dat een hoger energieverbruik kan leiden tot hogere energiekosten op de lange termijn.

Inbouw koelkast met basisklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit.

De ETNA KVS6102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een bouwkwaliteit in de basisklasse. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast mogelijk minder lang zijn dan bij een model met een hogere bouwkwaliteit. Wat betreft de koelkwaliteit, ook deze bevindt zich in de basisklasse. Dit kan betekenen dat de koelkast mogelijk niet de beste prestaties levert op het gebied van koeling. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je aankoopbeslissing.

Inbouw koelkast, geschikt voor 1-2 personen.

De ETNA KVS6102 inbouw 1-deurs koelkast heeft een netto inhoud van 147 liter, wat geschikt is voor 1-2 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 130 liter, wat valt binnen de normale categorie van 150-250 liter. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 17 liter, wat klein is volgens de vuistregel van minder dan 60 liter. Het is belangrijk op te merken dat deze koelkast geen vriesruimte heeft.

Geluidsniveau van koelkast is luid maar normaal.

Het geluidsniveau van de ETNA KVS6102 inbouw 1-deurs koelkast is 38 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zou nog steeds als normaal kunnen worden beschouwd. Het is belangrijk om te weten dat een geluidsniveau van 39 dB en hoger als luid wordt beschouwd, dus deze koelkast valt net onder die grens. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, zou je moeten overwegen om een model te kiezen met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Koelkast niet geschikt voor schuur of garage.

De ETNA KVS6102 inbouw 1-deurs koelkast is niet geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Dit komt doordat de koelkast niet is ontworpen om te functioneren in omgevingen met extreme temperaturen. In de schuur of garage kunnen de temperaturen variëren en dit kan de prestaties van de koelkast negatief beïnvloeden. Daarnaast kan de vochtigheid in deze ruimtes ook hoger zijn, wat kan leiden tot condensvorming en schade aan de koelkast. Het is daarom aan te raden om deze koelkast binnenshuis te plaatsen voor optimale prestaties en duurzaamheid.

Koelkast zonder vershoudzone, verse producten bederven sneller.

De ETNA KVS6102 inbouw 1-deurs koelkast beschikt helaas niet over een vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt namelijk voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je verse producten sneller bederven.