Koelhouden.nl

Haier A3FE837CHJ

Bekijk de goedkoopste Haier A3FE837CHJ

De Haier A3FE837CHJ is te koop bij

Review
Haier A3FE837CHJ

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie is een vrijstaande koelkast met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Met een energieklasse D heeft het een gemiddeld energieverbruik van 204 kWh per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, waardoor de koelkast betrouwbaar en duurzaam is.

Met een netto inhoud van 371 liter, verdeeld over 257 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte, biedt het voldoende ruimte voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 35 dB maakt het apparaat stil en geschikt voor een open keuken of woonkamer. Daarnaast is de koelkast geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat je verse producten langer vers kunt houden. Al met al is de Haier A3FE837CHJ een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie heeft een multifunctionele vershoudzone, Chiller en Q Cool functies, en D Frost optie. Het heeft 2 Easy Access lades in de vriesruimte en verliest minder kou omdat het vriesgedeelte geen deur heeft.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost vriesgedeelte.

De Haier A3FE837CHJ is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Met deze koelkast heb je dus altijd voldoende ruimte om je etenswaren vers te houden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ijsvorming.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 204 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 81,6 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit, betrouwbaarheid, levensduur, koelkwaliteit, duurzaam, efficiënt.

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat deze koel-vriescombinatie je etenswaren op de juiste temperatuur houdt en ze langer vers blijven. Met deze koelkast ben je verzekerd van een duurzaam en efficiënt koelsysteem.

Koel-vriescombinatie met grote capaciteit, geschikt voor 5+ personen.

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 371 liter, waarvan 257 liter voor het koelgedeelte en 114 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor 5 personen of meer, waardoor het voldoende ruimte biedt voor het bewaren van voedsel en dranken.

Stille koel-vriescombinatie voor rustige omgeving.

Het geluidsniveau van de Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je geen last hebben van storende geluiden in je keuken. Dit is vooral handig als je een open keuken hebt of als je de koelkast in de buurt van je woonkamer plaatst. Je kunt dus genieten van een rustige en stille omgeving, zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Met deze specificatie in gedachten, kan je ervoor kiezen om deze koel-vriescombinatie in je schuur of garage te plaatsen, wat handig kan zijn als je extra koelruimte nodig hebt buiten je keuken.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone, geschikt voor verschillende ruimtes.

De Haier A3FE837CHJ koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie ook geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige en praktische keuze voor verschillende ruimtes in huis.