Koelhouden.nl

Haier HB18FGSAAA Easy Access

Bekijk de goedkoopste Haier HB18FGSAAA Easy Access

De Haier HB18FGSAAA Easy Access is te koop bij

Review
Haier HB18FGSAAA Easy Access

De Haier HB18FGSAAA Easy Access is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met veel ruimte en handige functies. Met een koelruimte van 358 liter en een vriesruimte van 181 liter is er genoeg plek voor een huishouden van 5 personen of meer. De koelkast heeft een vershoudzone om groenten en fruit langer vers te houden en diepvrieslades met Fresher Pad voor sneller invriezen. Het uv-licht in de koelkast voorkomt bacterievorming.

De koelkast heeft No Frost technologie, waardoor ontdooien niet nodig is. Het energieverbruik is relatief hoog, met 318 kWh per jaar en energiekosten van 127,2 euro per jaar. De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betrouwbaarheid en een lange levensduur garandeert. De netto inhoud van 539 liter biedt voldoende opslagruimte. Het geluidsniveau van 37 dB is acceptabel voor dagelijks gebruik.

De koelkast is geschikt voor plaatsing in de schuur of garage, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. De vershoudzone zorgt ervoor dat etenswaren langer vers blijven.

De Haier HB18FGSAAA Easy Access is een stille Amerikaanse koelkast met veel ruimte en handige functies. Met een koelruimte van 358 liter en een vriesruimte van 181 liter is er genoeg plek voor een huishouden van 5 personen of meer. De vershoudzone houdt groenten en fruit langer vers en de diepvrieslades met Fresher Pad zorgen voor sneller invriezen. Het uv-licht in de koelkast voorkomt bacterievorming.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Haier HB18FGSAAA Easy Access is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Deze koelkast is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er geen ijsvorming ontstaat in de vriezer. Met deze koelkast heb je dus altijd een efficiënte en onderhoudsvrije manier om je etenswaren koel te houden.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, 318 kWh/jaar, 127,2 euro/jaar.

De Haier HB18FGSAAA Easy Access Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 318 kWh per jaar, zullen de energiekosten ook hoger zijn, namelijk 127,2 euro per jaar. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare en efficiënte koeling, lange levensduur.

De Haier HB18FGSAAA Easy Access Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze koelkast kun je dus genieten van een betrouwbare en efficiënte koeling.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Haier HB18FGSAAA Easy Access Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 539 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 358 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 181 liter, wat groot genoeg is om al je diepvriesproducten te bewaren. Met deze ruime capaciteit hoef je je geen zorgen te maken over het gebrek aan opslagruimte in deze koelkast.

37 dB, normaal geluidsniveau voor dagelijks gebruik.

Het geluidsniveau van de Haier HB18FGSAAA Easy Access Amerikaanse koelkast is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast hoorbaar is, maar niet storend luid. Het is belangrijk om te vermelden dat het geluidsniveau van een koelkast ook afhankelijk kan zijn van andere factoren, zoals de omgeving waarin deze geplaatst is. Over het algemeen lijkt de Haier HB18FGSAAA een acceptabel geluidsniveau te hebben voor dagelijks gebruik.

Koelkast voor schuur of garage, optimale opslagruimte.

De Haier HB18FGSAAA Easy Access Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Door de koelkast op een geschikte locatie te plaatsen, kun je optimaal gebruik maken van de ruimte in je keuken en tegelijkertijd profiteren van de extra opslagruimte die de schuur of garage biedt.

Koelkast met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Haier HB18FGSAAA Easy Access Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur constant en kan je bijvoorbeeld vlees, vis of groente op de ideale temperatuur bewaren. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en de smaak behouden blijft. Het is een handige toevoeging aan de koelkast, vooral als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren.