Koelhouden.nl

Haier HBW5518D

Bekijk de goedkoopste Haier HBW5518D

De Haier HBW5518D is te koop bij

Review
Haier HBW5518D

De Haier HBW5518D is een inbouw koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor boodschappen voor 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft plateaus, een flessenrek en deurvakjes voor sauzen. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en No Frost, dus nooit meer ontdooien.

De koelkast heeft een energieklasse D en verbruikt ongeveer 173 kWh per jaar, wat neerkomt op ongeveer 69,2 euro aan energiekosten. De bouwkwaliteit is topklasse en de koelkwaliteit valt in de middenklasse. De netto inhoud is 248 liter, waarvan 186 liter voor het koelgedeelte en 62 liter voor het vriesgedeelte. Het geluidsniveau is 34 dB, wat als stil kan worden beschouwd.

De koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Daarnaast heeft het apparaat een vershoudzone om etenswaren langer vers te houden.

De Haier HBW5518D is een inbouw koel-vriescombinatie met voldoende ruimte voor boodschappen voor 3-4 personen. De koelgedeelte heeft plateaus, een flessenrek en deurvakjes voor sauzen. Dankzij AirSurround luchtcirculatie blijft alles koel. Het vriesgedeelte heeft 3 lades en No Frost, dus nooit meer ontdooien.

Inbouw koel-vriescombinatie met No Frost technologie.

De Haier HBW5518D is een inbouw koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Het apparaat is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit zorgt voor gemak en bespaart tijd. De koelkast is geschikt om in te bouwen, waardoor hij naadloos kan worden geïntegreerd in jouw keuken. Met deze koelkast heb je voldoende ruimte om al jouw verse producten en diepvriesproducten op te slaan.

Inbouw koel-vriescombinatie met energieklasse D. Gemiddeld energieverbruik. Kosten: 69,2 euro per jaar.

De Haier HBW5518D inbouw koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 173 kWh per jaar, zal deze koel-vriescombinatie ongeveer 69,2 euro aan energiekosten per jaar met zich meebrengen. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van dit apparaat, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het is echter ook vermeldenswaard dat er koel-vriescombinaties op de markt zijn met een hogere energie-efficiëntie, dus het kan de moeite waard zijn om andere modellen te vergelijken voordat je een definitieve beslissing neemt.

Betrouwbaar en duurzaam apparaat met voldoende koeling.

De Haier HBW5518D inbouw koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het apparaat betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit valt deze in de middenklasse. Hoewel het niet de hoogste koelkwaliteit biedt, zal het nog steeds voldoen aan de meeste behoeften en zorgen voor voldoende koeling voor je voedsel en dranken.

Inbouw koel-vriescombinatie met grote inhoud. Geschikt voor 3-4 personen.

De Haier HBW5518D inbouw koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 248 liter, waarvan 186 liter voor het koelgedeelte en 62 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel valt de netto inhoud van het koelgedeelte in de categorie 'groot' (250 liter of meer) en de netto inhoud van het vriesgedeelte in de categorie 'normaal' (60 tot 90 liter). Met deze capaciteit is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen.

Stille inbouw koel-vriescombinatie met geluidsniveau onder 35 dB.

Het geluidsniveau van de Haier HBW5518D inbouw koel-vriescombinatie is 34 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal je nauwelijks merken dat de koelkast aan staat. Dit is ideaal voor mensen die een stille omgeving waarderen of voor huizen met een open keuken waar het geluid van de koelkast niet storend mag zijn. Je kunt dus genieten van een rustige en vredige omgeving zonder dat je last hebt van het geluid van de koel-vriescombinatie.

Inbouw koel-vriescombinatie voor schuur of garage.

De Haier HBW5518D inbouw koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven 0 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en een langere levensduur van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Inbouw koel-vriescombinatie met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Haier HBW5518D inbouw koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur constant en kan je bijvoorbeeld vlees, vis of groente op de ideale temperatuur bewaren. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en de smaak behouden blijft. Het is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren zonder dat ze bederven. Met de vershoudzone van deze koel-vriescombinatie kan je dus optimaal genieten van je verse boodschappen.