Koelhouden.nl

Haier HCR3818ENPT

Bekijk de goedkoopste Haier HCR3818ENPT

De Haier HCR3818ENPT is te koop bij

Review
Haier HCR3818ENPT

De Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast is een geschikte keuze voor grote huishoudens van 5 personen of meer. Met een netto inhoud van 467 liter biedt de koelkast voldoende ruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten. Het geluidsniveau van slechts 35 decibel zorgt ervoor dat je het bijna niet hoort.

Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien, wat je tijd en moeite bespaart. De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast. De bouw- en koelkwaliteit van de Haier HCR3818ENPT zijn betrouwbaar en duurzaam. Het apparaat is in staat om voedsel op de juiste temperatuur te houden en een optimale koelprestatie te leveren. Met de vershoudzone blijven je etenswaren langer vers.

De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 467 liter en is geschikt voor grote huishoudens van 5 of meer personen. Het geluidsniveau is slechts 35 decibel, waardoor je het bijna niet hoort. Het vriesgedeelte heeft 2 deuren, wat energiebesparend is. Ook heeft de koelkast No Frost en een afgedekte condensor, waardoor weinig onderhoud nodig is.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Haier HCR3818ENPT is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de Haier HCR3818ENPT ben je verzekerd van een efficiënte en praktische koeloplossing.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, verhoogt energiekosten.

De Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 290 kWh per jaar, zal deze koelkast jouw energiekosten met ongeveer 116 euro per jaar verhogen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op jouw energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame koelkast met topklasse koelkwaliteit.

De Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Wat betreft de koelkwaliteit scoort deze koelkast echter in de topklasse. Dit betekent dat het apparaat uitstekend in staat is om voedsel op de juiste temperatuur te houden en een optimale koelprestatie te leveren. Met deze koelkast kun je erop vertrouwen dat je voedsel veilig en vers blijft.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 467 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 311 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 156 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met deze capaciteit biedt de koelkast voldoende ruimte om al je boodschappen en diepvriesproducten op te slaan.

Stille Amerikaanse koelkast voor rustige keuken.

Het geluidsniveau van de Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het koken of eten. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving in jouw keuken, zonder dat je wordt afgeleid door het geluid van de koelkast.

Koelkast voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de koelkast mogelijk niet goed functioneert bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoende warm is om de optimale werking van de koelkast te garanderen.

Amerikaanse koelkast met vershoudzone voor langer vers voedsel.

De Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, wat een handige functie is om je etenswaren langer vers te houden. In deze zone blijft de temperatuur constant en kan je bijvoorbeeld vlees, vis en groenten op de ideale temperatuur bewaren. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en de smaak behouden blijft. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koelkast, vooral als je regelmatig verse producten wilt bewaren.