Koelhouden.nl

Haier HDW1620DNPK

Bekijk de goedkoopste Haier HDW1620DNPK

De Haier HDW1620DNPK is te koop bij

Review
Haier HDW1620DNPK

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie is een stijlvolle en praktische oplossing voor het koelen en invriezen van voedsel. Met een netto inhoud van 377 liter, waarvan 258 liter voor het koelgedeelte en 119 liter voor het vriesgedeelte, is deze koelkast geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van 36 dB valt binnen de normale categorie en zal geen storende factor zijn in je huis.

Daarnaast heeft de koel-vriescombinatie een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. De bouw- en koelkwaliteit zijn van topklasse, wat zorgt voor betrouwbaarheid en een langere levensduur. Bovendien is de Haier HDW1620DNPK geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Kortom, deze koel-vriescombinatie biedt een moderne en functionele oplossing voor het bewaren van voedsel.

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie is stijlvol en zorgt voor langere versheid van gekoelde levensmiddelen. Het heeft een vochtigheidszone, laag geluidsniveau en energie-efficiëntieklasse D. Total No Frost voorkomt ontdooien en bevriezing van muren.

Vrijstaande koel-vriescombinatie met no-frost functie.

De Haier HDW1620DNPK is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost functie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Het vriesgedeelte is aanwezig, waardoor je gemakkelijk diepvriesproducten kunt bewaren. Deze koelkast is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een ruime en praktische oplossing voor het koelen en invriezen van voedsel. Met zijn moderne design en functionele specificaties is de Haier HDW1620DNPK een goede keuze voor jouw keuken.

Koel-vriescombinatie met energieklasse D, gemiddeld energieverbruik.

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 211 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 84,4 euro per jaar liggen. Dit is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast, omdat het invloed kan hebben op je energierekening. Het is echter ook belangrijk om te overwegen dat andere factoren, zoals de grootte en het gebruik van de koelkast, ook van invloed kunnen zijn op het energieverbruik.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, langdurige betrouwbaarheid en versheid.

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het apparaat efficiënt en effectief koelt. Dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft en dat je geen zorgen hoeft te maken over bederf.

Koel-vriescombinatie met grote inhoud, geschikt voor 5+ personen.

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 377 liter, waarvan 258 liter bestemd is voor het koelgedeelte en 119 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze specificaties is de koel-vriescombinatie geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer.

Stille koel-vriescombinatie met 36 dB geluidsniveau.

Het geluidsniveau van de Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie is 36 dB, wat valt binnen de normale categorie. Met een geluidsniveau van 36 dB is deze koelkast niet luidruchtig en zal het geen storende factor zijn in je huis. Je kunt dus genieten van een rustige omgeving zonder dat het geluid van de koelkast je stoort.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, temperatuur belangrijk.

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur voldoet aan deze vereiste om optimale prestaties en efficiëntie van de koel-vriescombinatie te garanderen.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze functie zorgt ervoor dat je jouw verse producten langer vers kunt houden. Of je nu groenten, fruit of vlees wilt bewaren, de vershoudzone biedt de ideale omstandigheden om de kwaliteit en smaak van je etenswaren te behouden. Dit is vooral handig als je de koelkast in je schuur of garage wilt plaatsen, waar de temperatuur soms kan variëren. Met de Haier HDW1620DNPK hoef je je geen zorgen te maken over bederfelijke producten die snel achteruitgaan.