Koelhouden.nl

Haier HFR5719ENMG

Bekijk de goedkoopste Haier HFR5719ENMG

De Haier HFR5719ENMG is te koop bij

Review
Haier HFR5719ENMG

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een koelgedeelte van 306 liter en een vriesgedeelte met 2 lades. Het heeft verschillende lades, zoals de MyZone lade en de Quick Cool stand, om groente en fruit langer vers te houden en frisdrank snel te koelen.

De koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Het heeft echter een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is en voedsel optimaal gekoeld wordt. Met een netto inhoud van 446 liter is de koelkast geschikt voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is 37 dB, wat als normaal wordt beschouwd. De koelkast kan ook in de schuur of garage worden geplaatst, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun etenswaren langer vers willen houden.

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast heeft een koelgedeelte van 306 liter en biedt voldoende ruimte voor boodschappen van 5 personen of meer. Met de verschillende lades, zoals de MyZone lade en de Quick Cool stand, kun je groente en fruit langer vers houden en frisdrank snel koelen. Daarnaast heeft de koelkast ook 2 vrieslades voor diepvriespizza's.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Haier HFR5719ENMG is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de Haier HFR5719ENMG heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Amerikaanse koelkast met hoog energieverbruik en hogere kosten.

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 298 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 119,2 euro. Dit betekent dat je met deze koelkast hogere energiekosten kunt verwachten in vergelijking met koelkasten met een lagere energieklasse. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie.

Betrouwbare en duurzame Amerikaanse koelkast, optimale koeling.

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat deze betrouwbaar en duurzaam is. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat het voedsel optimaal gekoeld wordt. Dit zorgt ervoor dat je etenswaren langer vers blijven en dat er geen temperatuurschommelingen zijn. Kortom, de Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast biedt zowel een uitstekende bouwkwaliteit als koelkwaliteit.

Grote Amerikaanse koelkast met 446 liter inhoud.

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 446 liter, waarvan 306 liter voor het koelgedeelte en 140 liter voor het vriesgedeelte. Volgens de vuistregel is een koelgedeelte van 250 liter of meer als groot te beschouwen, terwijl een vriesgedeelte van 90 liter of meer als groot wordt beschouwd. Met deze capaciteit is de koelkast geschikt voor 5 personen of meer.

37 dB, normaal geluidsniveau Amerikaanse koelkast.

Het geluidsniveau van de Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast is 37 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Met dit geluidsniveau kun je verwachten dat de koelkast hoorbaar is, maar niet storend luid. Het is belangrijk om te vermelden dat het geluidsniveau van een koelkast subjectief kan zijn en kan variëren afhankelijk van de omgeving waarin deze wordt geplaatst. Het is altijd aan te raden om het geluidsniveau te controleren voordat je een definitieve beslissing neemt over de aanschaf van een koelkast.

Koelkast voor buiten met temperatuurvereisten.

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast kan worden gebruikt om drankjes en etenswaren koel te houden tijdens bijvoorbeeld een barbecue of feestje in de tuin. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast zonder vershoudzone kan etenswaren bederven.

De Haier HFR5719ENMG Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun etenswaren langer vers willen houden. Een vershoudzone is namelijk speciaal ontworpen om de ideale temperatuur en vochtigheidsgraad te behouden, waardoor voedsel langer vers blijft. Het ontbreken van een vershoudzone kan er dus voor zorgen dat je etenswaren sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.