Koelhouden.nl

Haier HFW7918EIMB

Bekijk de goedkoopste Haier HFW7918EIMB

De Haier HFW7918EIMB is te koop bij

Review
Haier HFW7918EIMB

De Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast is een vrijstaande koelkast met een ruime inhoud van 601 liter, geschikt voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een inhoud van 335 liter en het vriesgedeelte heeft een inhoud van 266 liter. De koelkast heeft een modern design en biedt optimale koelprestaties, waardoor je voedsel langer vers blijft. Het geluidsniveau van de koelkast is slechts 35 dB, waardoor het als stil kan worden beschouwd.

De koelkast is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor mensen die hun verse producten langer willen bewaren. Het energieverbruik van de koelkast is relatief hoog, met een energieklasse E. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast.

De Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast biedt genoeg ruimte voor grote hoeveelheden boodschappen. Met een koelinhoud van 335 liter en diverse opbergzones blijven groenten, fruit, vis en vlees langer vers. Daarnaast heeft de koelkast een water- en ijsdispenser in de deur en handige opbergmogelijkheden in het vriesgedeelte.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Haier HFW7918EIMB is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een modern design dat in elke keuken past. Met de Haier HFW7918EIMB heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Energieklasse E, hoog energieverbruik, hoge energiekosten.

De Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het een relatief hoog energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 367 kWh per jaar, kunnen de energiekosten oplopen tot 146,8 euro per jaar. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinige optie. Het is mogelijk dat er andere koelkasten op de markt zijn met een lagere energieklasse en een lager energieverbruik, wat kan resulteren in lagere energiekosten op de lange termijn.

Betrouwbare koelkast met uitstekende koelprestaties.

De Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat het betrouwbaarheid en duurzaamheid biedt. De koelkwaliteit van deze koelkast is echter topklasse, wat betekent dat het optimale koelprestaties levert. Met deze koelkast kun je erop vertrouwen dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en dat het langer vers blijft. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare koelkast met uitstekende koelprestaties.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 601 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 335 liter, wat ruim voldoende is om al je verse producten op te slaan. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 266 liter, wat betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je diepvriesproducten te bewaren. Met deze grote capaciteit hoef je je nooit zorgen te maken dat je niet genoeg ruimte hebt voor al je boodschappen.

Stille Amerikaanse koelkast houdt voedsel vers en gekoeld.

Het geluidsniveau van de Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast is 35 dB, wat betekent dat het apparaat als stil kan worden beschouwd. Met een geluidsniveau onder de 35 dB zal deze koelkast geen storende geluiden produceren in jouw keuken. Dit is vooral belangrijk als je een open keuken hebt of als je gevoelig bent voor geluiden tijdens het slapen. Met dit stille geluidsniveau kun je genieten van een rustige en vredige omgeving, terwijl je voedsel vers en gekoeld blijft.

Koelkast geschikt voor schuur of garage.

De Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Door de koelkast in een ruimte te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kan je ervoor zorgen dat de koelkast optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft.

Amerikaanse koelkast zonder vershoudzone, nadeel voor verse producten.

De Haier HFW7918EIMB Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat groente, fruit en vlees langer vers blijven door de optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat je verse producten sneller bederven, wat natuurlijk zonde is. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.