Koelhouden.nl

Haier HSR5918DIPB

Bekijk de goedkoopste Haier HSR5918DIPB

De Haier HSR5918DIPB is te koop bij

Review
Haier HSR5918DIPB

De Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast is een vrijstaand model met veel ruimte voor boodschappen. Het koelgedeelte heeft 4 plateaus en 2 groentelades, terwijl het vriesgedeelte aan de linkerkant zit. De koelkast heeft ook een water- en ijsdispenser in de linkerdeur. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Met een energieklasse D heeft de koelkast een gemiddeld energieverbruik van 253 kWh per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit van de koelkast zijn redelijk, met een solide constructie en voldoende koelkwaliteit. Met een netto inhoud van 511 liter biedt de koelkast voldoende ruimte voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is 40 dB, wat als luid wordt beschouwd. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

Helaas heeft de koelkast geen vershoudzone, wat een nadeel kan zijn voor het langer bewaren van verse producten.

De Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast heeft veel ruimte voor boodschappen, met instelbare plateaus en groentelades. Het koelgedeelte heeft 4 plateaus en 2 groentelades, terwijl het vriesgedeelte aan de linkerkant zit. De koelkast heeft ook een water- en ijsdispenser in de linkerdeur.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Haier HSR5918DIPB is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast biedt voldoende ruimte voor al je boodschappen en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Haier HSR5918DIPB heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Amerikaanse koelkast met energieklasse D, gemiddeld verbruik.

De Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 253 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 101,2 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Betrouwbare en duurzame Amerikaanse koelkast met goede stabiliteit.

De Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast heeft een middenklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. Dit betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast redelijk zijn. Hoewel het niet het meest duurzame model op de markt is, kun je er nog steeds lang plezier van hebben. De constructie van de koelkast is solide en stevig, wat zorgt voor een goede stabiliteit. De koelkwaliteit is ook voldoende, waardoor je voedsel op de juiste temperatuur blijft en vers blijft.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 511 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 333 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 178 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met deze capaciteit biedt de koelkast voldoende ruimte om al je boodschappen en diepvriesproducten op te slaan.

Luid geluidsniveau, niet geschikt voor open keuken.

Het geluidsniveau van de Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast is 40 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen wanneer deze in gebruik is. Het geluidsniveau van een koelkast is belangrijk om rekening mee te houden, vooral als je de koelkast in een open keuken of een kleine ruimte plaatst. Als je op zoek bent naar een stille koelkast, is dit model mogelijk niet de beste keuze.

Koelkast geschikt voor schuur of garage.

De Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed door lagere temperaturen. Door de koelkast in een ruimte te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kun je er zeker van zijn dat je voedsel veilig en op de juiste temperatuur wordt bewaard.

Koelkast zonder vershoudzone kan producten sneller bederven.

De Haier HSR5918DIPB Amerikaanse koelkast heeft helaas geen vershoudzone. Dit kan een nadeel zijn voor mensen die graag hun verse producten langer willen bewaren. Een vershoudzone zorgt ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid optimaal zijn voor het bewaren van bijvoorbeeld groente, fruit en vlees. Het ontbreken van een vershoudzone kan ervoor zorgen dat deze producten sneller bederven. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het maken van je keuze voor een koelkast.