Koelhouden.nl

Haier HTF-540DP7 Cube

Bekijk de goedkoopste Haier HTF-540DP7 Cube

De Haier HTF-540DP7 Cube is te koop bij

Review
Haier HTF-540DP7 Cube

De Haier HTF-540DP7 Cube is een Amerikaanse koelkast met een topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit. De koelkast heeft een netto inhoud van 528 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is normaal, met 37 dB. De koelkast is ook geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De koelkast heeft een vershoudzone, waardoor je etenswaren langer vers blijven. De luchtvochtigheid kan worden ingesteld, zodat groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. De koelkast heeft ook een 0-gradenzone voor hamburgers en zalm. Het energieverbruik van de koelkast is relatief hoog, met een energieklasse F. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van de koelkast.

Kortom, de Haier HTF-540DP7 Cube is een betrouwbare en ruime koelkast die ervoor zorgt dat jouw boodschappen lang vers blijven.

De Haier HTF-540DP7 Cube is een Amerikaanse koelkast die ervoor zorgt dat jouw boodschappen lang vers blijven. De luchtvochtigheid kan worden ingesteld, zodat je broccoli en aardbeien vers blijven. Er is ook een 0-gradenzone voor hamburgers en zalm. De koelkast heeft genoeg ruimte voor de wekelijkse boodschappen van 5 of meer personen. Het ontwerp is van topklasse en heeft een soft closing deur.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost technologie.

De Haier HTF-540DP7 Cube is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Deze koelkast is voorzien van No Frost technologie, wat betekent dat je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat er geen ijsvorming ontstaat in de vriezer. Met deze koelkast heb je dus altijd voldoende ruimte om al je etenswaren koel en vers te houden.

Energieklasse F, hoog energieverbruik, jaarlijkse energiekosten 144 euro.

De Haier HTF-540DP7 Cube Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse F, wat aangeeft dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 360 kWh en energiekosten van 144 euro, kan je verwachten dat deze koelkast meer energie verbruikt dan andere modellen met een hogere energieklasse. Het is belangrijk om rekening te houden met deze specificaties bij het overwegen van de aanschaf van deze koelkast, vooral als je op zoek bent naar een energiezuinig apparaat.

Topklasse Amerikaanse koelkast met betrouwbaarheid en lange levensduur.

De Haier HTF-540DP7 Cube Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is belangrijk, omdat een koelkast met een goede bouwkwaliteit langer meegaat dan een basisklasse model. Daarnaast is de koelkwaliteit ook van topklasse, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze koelkast kun je dus langer genieten van je aankoop.

Grote Amerikaanse koelkast met veel opslagruimte.

De Haier HTF-540DP7 Cube Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 528 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 354 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 174 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel. Met deze capaciteit biedt de koelkast voldoende ruimte om al je etenswaren en dranken op te slaan.

Normaal geluidsniveau voor Amerikaanse koelkast.

Het geluidsniveau van de Haier HTF-540DP7 Cube Amerikaanse koelkast is 37 dB, wat volgens de vuistregel als normaal wordt beschouwd. Met dit geluidsniveau valt de koelkast niet in de categorie luid (vanaf 39 dB), maar ook niet in de categorie stil (t/m 35 dB). Dit betekent dat je bij het gebruik van deze koelkast een normaal geluidsniveau kunt verwachten.

Geschikte koelkast voor buitenruimte met handige functies.

De Haier HTF-540DP7 Cube Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft handige functies zoals een ijs- en waterdispenser. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat de koelkast bestand is tegen de omstandigheden in de schuur of garage. Je kunt erop vertrouwen dat jouw etenswaren veilig en koel worden bewaard, zelfs in een omgeving met fluctuerende temperaturen.

Koelkast met vershoudzone voor langer verse etenswaren.

De Haier HTF-540DP7 Cube Amerikaanse koelkast is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw etenswaren langer vers kunt houden. Deze speciale zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag voorraad wilt aanleggen. De vershoudzone biedt voldoende ruimte om verschillende producten op te slaan en zorgt ervoor dat je minder voedsel hoeft weg te gooien. Met de Haier HTF-540DP7 Cube Amerikaanse koelkast ben je verzekerd van een optimale versheid van je etenswaren.