Koelhouden.nl

Hisense RB434N4BCD

Bekijk de goedkoopste Hisense RB434N4BCD

De Hisense RB434N4BCD is te koop bij

Review
Hisense RB434N4BCD

De Hisense RB434N4BCD is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte. Het ruime koelvak heeft 3 legplateaus en 3 deurvakken, waardoor er genoeg plek is voor al je etenswaren. Met een energieklasse D heeft deze koel-vriescombinatie een gemiddeld energieverbruik van 197 kWh per jaar.

De bouw- en koelkwaliteit zijn topklasse, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Met een netto inhoud van 331 liter biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte voor een huishouden van 3-4 personen. Het geluidsniveau van 38 dB valt binnen de normale categorie.

Deze koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Daarnaast is de Hisense RB434N4BCD voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden.

De Hisense RB434N4BCD is een koel-vriescombinatie die ervoor zorgt dat groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Met de schuifregelaar in de Freshbox kan je zelf de temperatuur instellen. Het ruime koelvak heeft 3 legplateaus en 3 deurvakken, waardoor er genoeg plek is voor al je etenswaren.

No-frost koel-vriescombinatie, geen ijsvorming, efficiënt en gemakkelijk.

De Hisense RB434N4BCD is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een no-frost vriesgedeelte, wat betekent dat je het nooit hoeft te ontdooien. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het ontdooien van de vriezer. Met deze koelkast hoef je je geen zorgen te maken over ijsvorming en kun je genieten van een efficiënte en gemakkelijke manier van koelen en vriezen.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Hisense RB434N4BCD koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 197 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 78,8 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouwkwaliteit en koelkwaliteit voor langdurig gebruik.

De Hisense RB434N4BCD koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat je jouw voedsel veilig kunt bewaren en langer kunt genieten van je aankoop.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Hisense RB434N4BCD koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 331 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 235 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 96 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je boodschappen vers te houden en diepvriesproducten op te slaan.

Geluidsniveau van 38 dB, normaal en acceptabel.

Het geluidsniveau van de Hisense RB434N4BCD koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zal niet storend zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 38 dB hoger is dan het stille niveau van 35 dB, dus als je op zoek bent naar een fluisterstille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze. Echter, voor de meeste mensen zal het geluidsniveau van deze koel-vriescombinatie acceptabel zijn.

Koel-vriescombinatie geschikt voor schuur of garage.

De Hisense RB434N4BCD koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, aangezien de prestaties van de koelkast kunnen worden beïnvloed bij lagere temperaturen. Door de koelkast in een omgeving te plaatsen waar de temperatuur boven de 10 graden blijft, kan je ervoor zorgen dat de koel-vriescombinatie optimaal blijft functioneren en je voedsel veilig en vers blijft.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Hisense RB434N4BCD koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groente, fruit en vlees langer vers blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig boodschappen doet en graag verse producten wilt bewaren. Daarnaast is deze koel-vriescombinatie geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.