Koelhouden.nl

Hisense RB434N4BFD

Bekijk de goedkoopste Hisense RB434N4BFD

De Hisense RB434N4BFD is te koop bij

Review
Hisense RB434N4BFD

De Hisense RB434N4BFD is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een netto inhoud van 331 liter, geschikt voor een huishouden van 3-4 personen. De koelkast heeft een topklasse bouw- en koelkwaliteit, waardoor deze betrouwbaar en duurzaam is. Met de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien.

De temperatuur kan worden ingesteld met de schuifregelaar in de Freshbox, waarbij verschillende producten op de juiste temperatuur kunnen worden bewaard. Het energieverbruik van de koel-vriescombinatie is gemiddeld, met een jaarlijkse energiekosten van ongeveer 78,8 euro. Het geluidsniveau van 38 dB valt binnen de normale categorie. De koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft.

De vershoudzone zorgt ervoor dat groenten en fruit langer vers blijven. Al met al is de Hisense RB434N4BFD een duurzame en efficiënte koelkast met voldoende ruimte voor al je etenswaren.

De Hisense RB434N4BFD is een koel-vriescombinatie die ervoor zorgt dat je groente, fruit, vlees en vis langer vers blijven. Met de schuifregelaar kun je de temperatuur zelf instellen in de Freshbox. Je kunt courgettes en aardbeiden bijvoorbeeld bij 2 graden Celsius bewaren en zalmmoot en verse biefstuk bij 0 graden in de vershoudzone. Daarnaast is er veel ruimte, met 3 legplateaus en 3 deurvakken, voor al je etenswaren, flessen en kleine potjes.

Koel-vriescombinatie met No Frost technologie, ruimtebesparend design.

De Hisense RB434N4BFD is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een vriesgedeelte. Dankzij de No Frost technologie hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koel-vriescombinatie biedt voldoende ruimte voor al jouw etenswaren en heeft een strak design dat in elke keuken past. Met de Hisense RB434N4BFD heb je altijd voldoende gekoelde en bevroren producten binnen handbereik.

Koel-vriescombinatie met gemiddeld energieverbruik en energiekosten.

De Hisense RB434N4BFD koel-vriescombinatie heeft een energieklasse D, wat betekent dat het een gemiddeld energieverbruik heeft. Met een energieverbruik van 197 kWh per jaar, zou je kunnen verwachten dat de energiekosten rond de 78,8 euro per jaar liggen. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, omdat dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit voor duurzame koelkast.

De Hisense RB434N4BFD koel-vriescombinatie heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat de betrouwbaarheid en levensduur van deze koelkast uitstekend zijn. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van je aankoop. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties ben je verzekerd van een duurzame en efficiënte koelkast.

Koel-vriescombinatie met ruime inhoud voor 3-4 personen.

De Hisense RB434N4BFD koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 331 liter, wat ruim voldoende is voor een huishouden van 3-4 personen. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 235 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 96 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze capaciteit biedt de koel-vriescombinatie voldoende ruimte om al je boodschappen vers te houden en diepvriesproducten op te slaan.

Geluidsniveau van koel-vriescombinatie is acceptabel.

Het geluidsniveau van de Hisense RB434N4BFD koel-vriescombinatie is 38 dB, wat valt binnen de normale categorie volgens de vuistregel. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast kunt horen, maar het zal niet storend zijn. Het is belangrijk om te vermelden dat een geluidsniveau van 38 dB hoger is dan het stille niveau van 35 dB, dus als je op zoek bent naar een fluisterstille koelkast, is dit misschien niet de beste keuze. Echter, voor de meeste mensen zal het geluidsniveau van deze koel-vriescombinatie acceptabel zijn.

Koel-vriescombinatie voor schuur of garage, temperatuur >10 graden.

De Hisense RB434N4BFD koel-vriescombinatie is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit is belangrijk omdat de koelkast optimaal functioneert bij deze temperatuur. Het is dus essentieel om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, anders kan dit de prestaties van de koelkast beïnvloeden. Als je een extra koelkast nodig hebt voor je schuur of garage, is de Hisense RB434N4BFD een goede keuze, zolang je ervoor zorgt dat de temperatuur boven de 10 graden blijft.

Koel-vriescombinatie met vershoudzone voor langere versheid.

De Hisense RB434N4BFD koel-vriescombinatie is voorzien van een vershoudzone, waardoor je jouw verse producten langer vers kunt houden. Deze zone zorgt voor een optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit langer knapperig en smaakvol blijven. Dit is vooral handig als je regelmatig verse producten koopt en deze langer wilt bewaren. De vershoudzone is een waardevolle toevoeging aan deze koel-vriescombinatie en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van verse en smaakvolle producten.