Koelhouden.nl

Hisense RS694N4TFE

Bekijk de goedkoopste Hisense RS694N4TFE

De Hisense RS694N4TFE is te koop bij

Review
Hisense RS694N4TFE

De Hisense RS694N4TFE is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een waterreservoir, waardoor je gemakkelijk ijsblokjes en koud water kunt krijgen zonder een waterleiding nodig te hebben. Het Multi Air Flow systeem zorgt ervoor dat de temperatuur gelijk is in de hele koelkast. Met een topklasse bouwkwaliteit gaat deze koelkast langer mee dan gemiddeld.

Dankzij het No Frost-systeem hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Met zijn ruime inhoud en strakke design is deze koelkast een aanwinst voor elke keuken. Het energieverbruik van deze koelkast is relatief hoog, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een koelkast.

De Hisense RS694N4TFE heeft een indrukwekkende netto inhoud van 562 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het geluidsniveau van de koelkast is luid, dus als je op zoek bent naar een stillere optie, is het verstandig om naar modellen met een lager geluidsniveau te kijken. Deze koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Het heeft ook een vershoudzone, waardoor voedsel langer vers blijft.

De Hisense RS694N4TFE is een Amerikaanse koelkast met een waterreservoir, waardoor je gemakkelijk ijsblokjes en koud water kunt krijgen zonder een waterleiding nodig te hebben. Het Multi Air Flow systeem zorgt ervoor dat de temperatuur gelijk is in de hele koelkast. Met een topklasse bouwkwaliteit gaat deze koelkast langer mee dan gemiddeld.

Vrijstaande Amerikaanse koelkast met No Frost-systeem.

De Hisense RS694N4TFE is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een vriesgedeelte. Dankzij het No Frost-systeem hoef je de koelkast nooit te ontdooien. Dit bespaart je tijd en moeite. De koelkast heeft een ruime inhoud en biedt voldoende opslagruimte voor al je etenswaren. Met zijn strakke design en moderne uitstraling is deze koelkast een aanwinst voor elke keuken.

Niet energiezuinige Amerikaanse koelkast met hoog verbruik.

De Hisense RS694N4TFE Amerikaanse koelkast heeft een energieklasse E, wat betekent dat het energieverbruik relatief hoog is. Met een jaarlijks energieverbruik van 323 kWh en energiekosten van 74,29 euro, is deze koelkast niet de meest energiezuinige optie op de markt. Het is belangrijk om rekening te houden met het energieverbruik bij het kiezen van een koelkast, aangezien dit invloed kan hebben op je energierekening op de lange termijn.

Topklasse bouw- en koelkwaliteit, betrouwbaar en duurzaam.

De Hisense RS694N4TFE Amerikaanse koelkast heeft een topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat je kunt rekenen op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit is een belangrijke factor bij het kiezen van een koelkast, omdat je wilt dat je aankoop lang meegaat. Daarnaast heeft deze koelkast ook een topklasse koelkwaliteit, wat betekent dat je voedsel op de juiste temperatuur wordt gehouden en langer vers blijft. Met deze specificaties kun je erop vertrouwen dat de Hisense RS694N4TFE Amerikaanse koelkast een uitstekende keuze is voor het koelen van je etenswaren.

Grote Amerikaanse koelkast met ruime opslagruimte.

De Hisense RS694N4TFE Amerikaanse koelkast heeft een indrukwekkende netto inhoud van 562 liter, waardoor het geschikt is voor 5 personen of meer. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 371 liter, wat als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 250 liter of meer. Het vriesgedeelte heeft een netto inhoud van 191 liter, wat ook als groot kan worden beschouwd volgens de vuistregel van 90 liter of meer. Met deze ruime capaciteit biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je boodschappen en diepvriesproducten.

Luid geluidsniveau, overweeg stillere modellen.

Het geluidsniveau van de Hisense RS694N4TFE Amerikaanse koelkast is 42 dB, wat volgens de vuistregel als luid wordt beschouwd. Dit betekent dat je het geluid van de koelkast duidelijk kunt horen, vooral in een stille omgeving. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden als je de koelkast in een open keuken of een slaapkamer plaatst, waar het geluidsniveau van invloed kan zijn op je comfort. Als je op zoek bent naar een stillere koelkast, is het wellicht verstandig om naar modellen te kijken met een geluidsniveau van 35 dB of lager.

Geschikte koelkast voor schuur of garage.

De Hisense RS694N4TFE Amerikaanse koelkast is geschikt om in de schuur of garage te plaatsen, mits de temperatuur boven de 10 graden Celsius blijft. Dit maakt het een handige optie voor mensen die extra koelruimte nodig hebben in hun buitenruimte. De koelkast biedt voldoende opslagruimte en heeft handige functies zoals een water- en ijsdispenser. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de omgevingstemperatuur niet te laag wordt, omdat dit de prestaties van de koelkast kan beïnvloeden.

Koelkast met vershoudzone houdt etenswaren langer vers.

De Hisense RS694N4TFE Amerikaanse koelkast is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koelkast met een vershoudzone. Deze koelkast biedt de mogelijkheid om voedsel langer vers te houden dankzij de speciale temperatuur- en vochtigheidsregeling in de vershoudzone. Dit is vooral handig voor het bewaren van groenten, fruit en vleeswaren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw etenswaren langer vers blijven en hun smaak behouden in deze koelkast.