Koelhouden.nl

Inventum VR1682W

Bekijk de goedkoopste Inventum VR1682W

De Inventum VR1682W is te koop bij

Review
Inventum VR1682W

De Inventum VR1682W is een vrieskast met diverse handige functies zoals No Frost, wat betekent dat ontdooien nooit nodig is. Daarnaast kan het de boodschappen voor drie personen moeiteloos bewaren en biedt het verschillende lades en plateaus voor efficiënte opslag. Ondanks dat het de energieklasse D heeft, zijn de jaarlijkse energiekosten redelijk met een geschatte 70,8 euro.

De vriezer valt in de ‘basisklasse’ wat betreft bouwkwaliteit, wat suggereert dat het misschien niet zo duurzaam is als sommige premium modellen. Echter, gezien de prijs en de functies, biedt het nog steeds een solide waarde. De totale opslagcapaciteit van 204 liter is ideaal voor kleinere gezinnen, en het geluidsniveau van 39 dB zorgt ervoor dat het niet te luidruchtig is.

Een bijkomend voordeel is dat de VR1682W geschikt is voor plaatsing in een schuur of garage, mits de temperatuur boven de -15 graden blijft. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar extra opslag buiten de keuken.

Inventum VR1682W Review

De Inventum VR1682W is een vrijstaande vrieskast die gemakkelijk de boodschappen van drie personen kan bewaren. Deze vriezer heeft diverse functionaliteiten, zoals No Frost, waardoor je nooit hoeft te ontdooien. Terwijl het energieklasse D heeft, zorgt het toch voor efficiëntie in gebruik. Maar er zijn ook enkele aandachtspunten om rekening mee te houden. Laten we een diepere duik nemen in de specificaties van dit product.

Type vriezer: Vrijstaande vrieskast

De Inventum VR1682W is een model dat bekend staat als een 'vrieskast'. Dit betekent dat het een verticale eenheid is met verschillende lades en planken om jouw bevroren producten te bewaren. Het feit dat het vrijstaand is, biedt flexibiliteit in plaatsing in je keuken of andere ruimtes. De vier diepvrieslades en uittrekbare plateaus maken het makkelijk om je boodschappen te organiseren en toegang te krijgen tot jouw favoriete snacks.

Stroomverbruik: Energieklasse D met jaarlijkse kosten van 70,8 euro

De Inventum VR1682W heeft een energieklasse van D. Hoewel dit niet de meest energie-efficiënte klasse is, is het verbruik per jaar redelijk met 177 kWh. Dit vertaalt zich naar een geschatte jaarlijkse kostenpost van 70,8 euro. Voor sommigen is dit misschien een belangrijk aandachtspunt bij de keuze van een vriezer.

Bouwkwaliteit: Basisklasse vrieskast

De VR1682W wordt gecategoriseerd als een 'basisklasse' vriezer wat betreft bouwkwaliteit. Dit betekent dat het misschien niet dezelfde levensduur of betrouwbaarheid heeft als sommige topklasse modellen. Echter, voor de prijs en functionaliteit, biedt het nog steeds een goede waarde.

Inhoud: 204 liter capaciteit

De netto inhoud van de Inventum VR1682W is 204 liter. Dit plaatst de vriezer in de 'normale' categorie qua grootte, ideaal voor kleinere gezinnen of huishoudens die niet veel vriesruimte nodig hebben. Het biedt voldoende ruimte voor alledaagse boodschappen en wat extra opslag voor die speciale gelegenheden.

Geluidsniveau: Normaal met 39 dB

Het geluidsniveau van de Inventum VR1682W is 39 dB, wat het in de categorie 'normaal' plaatst. Dit betekent dat het een acceptabel geluidsniveau heeft voor de meeste huishoudens, zonder te storend te zijn, vooral als je het vergelijkt met luidruchtigere modellen.

Geschikt voor schuur of garage: Ja, als het boven de -15 graden is

Ja, de Inventum VR1682W is geschikt voor plaatsing in een schuur of garage, zolang de temperatuur boven de -15 graden blijft. Dit biedt veelzijdigheid voor diegenen die extra vriesruimte nodig hebben buiten de traditionele keukenomgeving.